Switch to full style
Post a reply

Modeli ispod orlovog brda!

18 Apr 2012, 21:41

Naravno pošto moj prijatelj Igor nije poslikao modele,ai ma zaista krasnih ja ću iskoristiti priliku da stavimo
pred lice dana neke od njih ;)

Roco DB Cargo 295 100-2

Image

Image

Roco DB 80 028

Image

Image

Sad je na njemu da nastavi :D

Re: Modeli ispod orlovog brda!

21 Oct 2012, 20:17

Damiriću, kada će nastavak iz tvoje riznice modela? :think:

21 Oct 2012, 21:38

Nemam pojma što se događa Igoru? To su njegovi modeli i on bi to trebao nadopunjavati.
Biće da je zapeo oko hostanja slika sa Photobucketa jer je taj photoshop doživio neku glupu renesansu pa moraš dodavati IMG prije svakog hostanja
dok to prije nije trebalo :(

22 Oct 2012, 05:42

Damir wrote:Nemam pojma što se događa Igoru? To su njegovi modeli i on bi to trebao nadopunjavati.
Biće da je zapeo oko hostanja slika sa Photobucketa jer je taj photoshop doživio neku glupu renesansu pa moraš dodavati IMG prije svakog hostanja
dok to prije nije trebalo :(

Radimo na rješavanju problema hostanja slika na naš server. :B

22 Oct 2012, 06:25

Nije do foruma zinzi! Na starom Photobucket-u si odmah kopirao link slike koji je imao u sebi IMG,a sad ga se mora kliknuti na alatnoj traci foruma.
Nije komplicirano nego netko ko nije navikao ima stotinu čuda! I ja sam se borio sa njim dok nisam skužio kako to sada ide D-)

22 Oct 2012, 06:34

Damir wrote:Nije do foruma zinzi! Na starom Photobucket-u si odmah kopirao link slike koji je imao u sebi IMG,a sad ga se mora kliknuti na alatnoj traci foruma.
Nije komplicirano nego netko ko nije navikao ima stotinu čuda! I ja sam se borio sa njim dok nisam skužio kako to sada ide D-)

Znam da nije do foruma, no mogućim rušenjem tih hostova dolazi do gubitaka slika. Zato ćemo učiniti nešto da se slike spremaju na naš server

22 Oct 2012, 08:31

zinzi wrote:
Damir wrote:Nije do foruma zinzi! Na starom Photobucket-u si odmah kopirao link slike koji je imao u sebi IMG,a sad ga se mora kliknuti na alatnoj traci foruma.

Znam da nije do foruma, no mogućim rušenjem tih hostova dolazi do gubitaka slika. Zato ćemo učiniti nešto da se slike spremaju na naš server

Javi se ako nesto treba, sultane zinzi !
Post a reply