Svašta si ti tu napisao...
...hajdemo redom
@ Hehe, znao sam da moram staviti baš tu fotku
Došao sam na tu ideju čim sam vidio prvi putopis sa Semmeringa... Siguran sam da će biti još puno prilika i bilježim se sa štovanjem Odmah sam pretpostavio da nije slučajno.
Hvala ti
No moraš priznati da je prekrasno vidjeti kompoziciju ovako u zavoju...
Za slijedeće događaje će se sigurno znati, pa se pridruži ekipi...
@ Trenutno sigurno 11 različitih brojeva napreskokce, a volio bih uloviti i ostale.I to je već sasvim respektabilna kompozicija.
@ Problema je toliko da ne stanu na maketu, doslovno Nije to uopće loše, kada se bole razmisli!
@ Trenutno me muči trebam li ESU v4 u loksi sa 8-pinskim konektorom ili ipak slabiji, a dodatno su me scimali sa poskupljenjem (ok, nije strašno, ali me cima, ne volim to... ) i pomalo sam zaražen zvukom...
V4.0 je objektivno - overkill za mnoge aplikacije.
Zvuk je pak nova dimenzija i tolika razlika - da je neusporedivo.
Tada tim više ne trebaš ići na 4-ku
@ Mislim da sa svojom kolekcijom isto kužiš kak mi je kad su u kutijama... Nagovorite me koje dekodere da piknem pa se nađemo u klubu da ih poštelamo za zapregu i ?Za takve akcije, imam ja još pragmatičnije rješenje...
Obzirom da mi je uvijek pri ruci preko-nekoliko dekodera i da se ove tvoje Piko/Roco otvaraju na KLAK,
piknemo dekodere na licu mjesta za session.
Kako si ono rekao:
How hard can it be? I napravimo "OBB 3m" party!
Kada završimo, sve vratimo na početak - pa smo ti ostavili i dalje mogućnost da si izabereš optimum
dekodere za ono što želiš!