Objektivno, riječi ti se pozlatile, da to i u 1:1 počne voziti kod nas
I za kraj, sve si iskusniji modelar što dokazuje to na što trošiš novce. Održavanje čistoće tračnica je možda jednako bitno koliko i svi modeli...
Hvala H0modelar! DCC je osjetljiv na prljave tračnice, i trebao mi je jedan takav stroj.
Hercules je već bio u Hrvatskoj!
BR 218 wrote:
Imao i ja takvog herkulesa, odlična loksa od Pika i koliko vidim savršeno se uklapa u depo.
A može za mene laika par informacija o ovom stvoru za čišćenje pruge, kako to radi, gdje se može nabaviti, fala
Loksa je fantastična! Ugodno sam se iznenadio kada mi nije trzao prilikom pokretanja, kao što rade Taurusi. Vagon za čišćenje je DAPOL! Jako dobro čisti. Jedan filmić sa YT o njegovim funkcijama i sl...
BR 218 wrote:
Ja sam u herkulesu imao ESU dekoder i vozila je bez ikakvog trzanja i normalno je usporavala i ubrzavala. Odlično je napravljena.
Neznam da li si imao prilike držati/vidjeti da vozi po maketi TRIX-ov Herkules? Eh,to je ono pravo! Trix to tako robusno napravi da imaš osjećaj da je pravi 1:1.
Neznam da li si imao prilike držati/vidjeti da vozi po maketi TRIX-ov Herkules? Eh,to je ono pravo! Trix to tako robusno napravi da imaš osjećaj da je pravi 1:1.
Nisam, ja sam počeo s Pikom pa polako prešao na Roco, ali vjerujem ti na riječ, čitao sam dosta toga dobrog o trixu na njem.forumima.
@Felix, thnx za linkove.
Ovaj vagon za čišćenje je strašna stvar, nisam ni znao da postoji nešto takvog, i usisava čak
Users browsing this forum: Majestic-12 [Bot] and 5 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum