Quote:
Da ti malo pomognem „poguglao“ sam i evo rezultata:
Rail Traction Company Spa
Željezničko poduzeće „ Rail Traction Company Spa“ je osnovano u veljači 2000 u traktu liberalizacije šinskog prijevoza u Italiji i Europi. Glavno djelovanje je logistika na tzv. Brenner-osovini, (prijelaz izmedju Italije i Austrije), gdje je ponuđen kombinirani prijevoz. RTC je sa sjedištem u Bozen-u te Veronom kao operativnim centrom, zastupljen ne samo u talijanskim, već i u europskim željezničkim čvorištima.
Prema fotografijama koje se mogu vidjeti u Internetu, RTC vuče uglavnom kontejnerske, ali i mješane teretne vlakove.
Što bi se moglo staviti pod miješani teret, tj kakvi vagoni jer nisam ljubitelj kontejnerskih vagona. Može li se recimo složiti neka kombinacija s 4-osovinskim cisternama?
Quote:
CARGO SERV je 2001 godine osnovan kao kćerka-firma austrijskih čeličana Voest-Alpine Stahl. Firma nudi kompletna logistička rješenja i vuču tzv. kompletnih vlakova (svi vagoni istog tipa i namjene).
Prema fotografijama koje se mogu vidjeti u Internetu, CargoServ ne vuče kontejnerske vlakove, ali zato vlakove za prijevoz rasutih tereta (Eas), zatvorene tipa Habbins i sl.
Dakle, i PIKO i Roco imaju sasvim lijep izbor potrebnih vagona, a ostale vizualne informacije pružiti će ti Google.
Dobru zabavu!
Za ovu lokomotivu ću vjerojatno uzeti vagone za rasute terete makar sam primijetio da je ROCO izdao paket od tri "tarpaulinca" s natpisom LOGserv, vjerojatno ista kompanija.
Zasad je još sve samo u planu, ako još netko ima ideju mislim da se može vrlo lako nadovezat na ideje koje je je ponudio kolega Zelse.