Post a reply

Re: Pod Orlovom planinom

08 Dec 2013, 21:58

Uff moram to doći vidjeti! :text-bravo: :handgestures-thumbup:

26 Jan 2014, 21:15

Zadnjih dana radim na cestovnoj infrastrukturi(tuneli),kao i na elektrifikaciji iste.Kako to izgleda,mali filmić u prilogu.

Image

12 Mar 2014, 21:09

Vodotoranj se lijepo uklopio u okoliš.Nisam ga kompletno zalijepio,jer ga mislim malo prekriti sa ruzinom.

Image

U prvom planu se vidi novo postavljena dizalica na ručni pogon.

12 Mar 2014, 21:13

Igor wrote:Sagrađeno je par kućica na brdu,crkva,a u podnožju brda će biti objekt za druženje (birtija) za sada napravljen od papira.

Image

Ova bertija od papira - daj nam malo obrazloži - izgleda interesantno . I nije baš malo vremena uloženu u njenu izradu ....

12 Mar 2014, 22:44

Fliperi,ova birtija je u stvari Kibrijev model gasthausa,koji mi se sviđa.Da bih vidio kako bi se uklopila u okolinu,napravio sam je od papira,a prije toga nacrtao u Auto cad-u.Možda mi je trebalo jedno 2 sata posla.

11 May 2014, 19:10

Mali video uradak.

Image

11 May 2014, 22:41

Odlična kronologija događaja. :handgestures-thumbup:

Strpljivo čekamo daljnji napredak...

:BULBAR

09 Apr 2015, 19:33

Prošla je skoro godina dana od zadnjeg javljanja.Samo da se javim kako sam živ i zdrav,ali slobodnog vremena je vrlo malo.
Nešto sam opet mudrovao oko izgleda lijeve strane makete i mislim da sam blizu konačnog rješenja.Nešto ovako:

Image

U prvi plan još staviti pašnjak sa kravicama i ovčicama,ispod lijeve kuće jedna njiva i to bi moglo biti to.
Na cesti je postalo prometno,ali ne još toliko da bi trebalo montirati semafore.

Image

09 Apr 2015, 19:35

Igor wrote:Prošla je skoro godina dana od zadnjeg javljanja.Samo da se javim kako sam živ i zdrav,ali slobodnog vremena je vrlo malo.

Samo nek si ti nama tu. :handgestures-thumbup:

09 Apr 2015, 20:21

Eh,da,sada me felix podsjetio na nešto što sam mu bio spomenuo jednom na Riječkoj rivi-došla je digitalija na maketu .
Video kao dokaz:

Image
Post a reply