Switch to full style
Post a reply

crtica o meni

24 Apr 2012, 20:43

ja sam Gromka i jako volim parnjace
ponavljam se, ali nema veze

Re: crtica o meni

27 Apr 2012, 22:54

:violin: kažu (neki zločesti) da su žene prevrtljive, mogla si sada reći da voliš dizelke (npr) a ovako si konkurencija Damiriću... :greetings-wavegreen:

27 Apr 2012, 23:03

Damirić u tom slučaju ima i dieselke pa opet je bad... :mrgreen:

28 Apr 2012, 06:35

decki, decki,ne se zezati! nisam toliko prevrtljiva, a uz parnjace volim i ranzirke ;-)

p.s. jeste vidjeli tko je stjuardesa u ovom vlaku, haaa?

Borna, hvala ti na prekrasnoj serenadi za laku noc, obozavam violinu, a nitko je ne svira kao ti!

28 Apr 2012, 13:10

Hvala na pohvali, ali ja sam TRUBAČ (imam završenih 4 godina niže i 4 godine srednje muzičke škole- smjer truba i klavir, a prvi javni nastup je bio 1965 u koncertnoj dvorani "Istra" u zg-u. Zadnje (brojne) nastupe sam imao kao trubač u vojnom garnizonu u Virovitici 1972 godine! :happy-partydance: :dance:
Last edited by 1Borna on 28 Apr 2012, 14:50, edited 1 time in total.

28 Apr 2012, 14:46

Svi se nekaj ponavljaju,a kad je riječ o parnjacama i ja volim ćuću.

28 Apr 2012, 16:29

1Borna wrote:Hvala na pohvali, ali ja sam TRUBAČ (imam završenih 4 godina niže i 4 godine srednje muzičke škole- smjer truba i klavir, a prvi javni nastup je bio 1965 u koncertnoj dvorani "Istra" u zg-u. Zadnje (brojne) nastupe sam imao kao trubač u vojnom garnizonu u Virovitici 1972 godine! :happy-partydance: :dance:

Ako trubač nije u DVD-u ne prizna se :handgestures-thumbdown:

28 Apr 2012, 16:36

:text-banplz: :angelic-green:

28 Apr 2012, 17:12

Pa...garnizon je imao svoj orkestar (zapravo više njih) koji je svirao ovisno od prigode narodnjake, zabavne pa čak i jazz. Najviše smo volili odlaziti Đemsom na seoske zabave DVD-a jer je bilo ića i pića do mile volje (na povratku u kasarnu su nas gušteri nosili mrtvo pijane i prežderane ravno u krevet, a nerijetko bi se probudili i u zatvoru ovisno o tome tko je bio dežuran oficir u kasarni)! :obscene-drinkingcheers:

28 Apr 2012, 17:39

Borna, jesi ti primijetio da si na crtici ti najpopularniji??? Ne znam sto cu s tobom... ;-) Postajem ljubomorna.
Post a reply