Switch to full style
Post a reply

cisalpino

14 Aug 2012, 13:03

[align=justify]pozdrav svima!
kako već 36 ljeta živim u srcu hrvatske Švicarske, odrastao u vahtarni u 590km najteže naše pruge tzv. Riječke pruge...nije bilo druge nego da se bavim željezničkim modelarstvom...velik sam poklonik Švicarskih željeznica (SBB & BLS) i njihovih najtežih pruga Gotthardbahn & Lötschbergbahn...slijedom toga posjedujem vozni park u H0, svih epoha, koji "gmiže" tim prugom, a i ostalim prugama te bajkovite zemlje...maketu nema, već tri diorame dimenzija 140x55cm, Kellerbachbrücke-Gotthardbahn, Mundbachbrücke-Lötschbergbahn (u izradi-70%gotovosti) i Žingerlet-Riječka pruga...osim modelarstvom bavim se i fotografijom, ali ne samo željezničkom, već slikam sve što nas okružuje...toliko od mene...za sada!
hvala na pažnji i s poštovanjem...Cisalpino[/align]

Re: cisalpino

14 Aug 2012, 14:14

Dobro nam došao. :B

14 Aug 2012, 14:17

Hm, daaaaa... :COF

Današnji dan biti će obilježen jednim "ozbiljnim" dobitkom za ovaj forum... :VA

Moram biti iskren i reći da mi je jedino "žao" zbog njega što nisam mogao više pisati na malim željeznicama,
jer njegove diorame su stvarno nešto posebno i zaslužuju mnogo komentara i poseban status.

Siguran sam da će ovdje biti vrrrrrrrlo zamijećene ;) , i potaknuti mnoge kvalitetne diskusije.
Dapače, sada već imamo i "kritičnu" masu za još jednu rubriku za "odmarati oči", koju treba pod hitno otvoriti!
Mi koji smo imali "vezu" dobijali smo interno njegove fotke... :DROOL

U svakom slučaju,

:text-welcomeconfetti:

Tu smo za svaku pomoć, da nas možeš "napasti" svom žestinom! :dance:

:B

14 Aug 2012, 19:58

Dobro nam došao, nadam se da ćeš uskoo i ovdje predstaviti svoja (remek)djela jer ima i novih koji te nisu pratili na drugom forumu. A mi koji smo upoznati sa tvojim radom možemo ponovno sa zadovoljstvom pogledati brojne slike... :B

14 Aug 2012, 20:03

C I S A L P I N O ..... dobro nam dosao i zauvjek sa nama ostao. Ma da znas samo kako mi je drago vidjeti te a tek gledati Tvoje fotke. Kad se sretnemo "tomek" obavezan. :greetings-clappingyellow:

14 Aug 2012, 20:54

D-) sve poznato. Drago mi je da smo na istom mjestu :romance-grouphug:

14 Aug 2012, 21:44

:text-welcomewave: Cisalpino na forum train

cisalpino

14 Aug 2012, 22:20

... B:B dragi "mali" vlakoljupci zahvaljujem na dobrodošlici!!! nakon što se malo udomaćim tj. skužim stavljanje fotki na forum, više ćemo se družiti...nadam se da ćete biti zadovoljni novitetima iz SBB/BLS deopa Delnice train
see U soon! :dance:

cisalpino

15 Aug 2012, 22:54

Image
...jedna za probu!

16 Aug 2012, 18:53

Image

Uploaded with ImageShack.us

..bio sam slobodan isprobati - sve funkcionira! D-)
Post a reply