Switch to full style
Post a reply

Forumske ikone...

30 Apr 2012, 17:51

...gdje se mogu naci njihova objasnjenja (tj. sta koja ikona znaci ?) hvala

Re: Forumske ikone...

30 Apr 2012, 18:26

Pa samo s mišem tj.strelicom staneš na ikonu i ona ti sama kaže za što služi ;)

30 Apr 2012, 18:34

Damir wrote:Pa samo s mišem tj.strelicom staneš na ikonu i ona ti sama kaže za što služi ;)

...ma daj ? Otvori pocetnu - ikone kod svake teme - mis na njih - i kaj se dogadja - NISTA ( za te ikone pitam) ali hvala ti na brzom odgovoru)

30 Apr 2012, 21:54

Ako želiš obilježiti neku temu, klikneš na tu ikonu koju odabereš. Tako si u temi "CESTITKE" stavio srce. Ako te smeta maknut ćemo te ikone :happy-partydance:

30 Apr 2012, 22:22

Imam osjecaj stalan da nisam normalan. Jos uvjek se radi o pocetnoj stranici. Cestitke imaju kao osnov neku crnu kutijicu ili je to crna mapa. Nesto drugo ima crvenu mapu, pa onda mapa sa malom mapom u njoj - jedno crveno ili sivo a ovo drugo druge boje. Kaj znaci siva mapa ili je mozda i crvena a kaj znaci ova druga ??? H...te sad mi se sve smotalo u glavi pa odoh ja nanati :angelic-yellow:

30 Apr 2012, 22:43

piccolo, slika govori više od 1000 riječi, šišni screen na što ciljaš :mrgreen: pa će bit jasnije

03 May 2012, 04:18

zinzi wrote:Ako želiš obilježiti neku temu, klikneš na tu ikonu koju odabereš. Tako si u temi "CESTITKE" stavio srce. Ako te smeta maknut ćemo te ikone :happy-partydance:
:naughty: :naughty: :naughty:

Image
.............dakle o ovim se ikonama radi. Kaj koja znaci ? Prisjecam se da je na svim forumima postojalo objasnjenje tih ikona. Pa ako je netko od admina voljan objasniti ...... hvala ljepa

03 May 2012, 06:28

Ajmo redom.
Prve tri ikonice odozgo na dolje su crvene jer imaš nepročitanih postova
Slijedeća je crna jer si u njoj pročitao sve
Ove dvije crvene sa malim crnima znače da ti forumi imaju podforume i da su pročitane.
Sve to možeš saznati tako da kursor približiš određenoj ikonici.

03 May 2012, 14:10

Napredno, nema što da se prigovori....samo je trebalo (do)znati!

03 May 2012, 20:49

zinzi wrote:Ajmo redom.
Prve tri ikonice odozgo na dolje su crvene jer imaš nepročitanih postova
Slijedeća je crna jer si u njoj pročitao sve
Ove dvije crvene sa malim crnima znače da ti forumi imaju podforume i da su pročitane.
Sve to možeš saznati tako da kursor približiš određenoj ikonici.

OKI-DOKI, sve jasno. Ali da sam stavljao i misa njih jesam samo ne dovoljno dugo. Hvala zinzi - kaj bi mi (ili barem ja) da te nemamo. Svi bi bili bedaceki :techie-error:
Post a reply