Switch to full style
Post a reply

da sad ne bude ...

20 May 2012, 16:05

... otisao a javio se nije ...

malo me je posao previse bio zaokupio, a onda sam iskoristio jos 9 dana starog odmora i pobjegao od kuce. u glavnom kompjuter nisam palio 11 dana. sad sam opet tu :B

nego da malo prosvrljam po forumu vidim svasta ima novo ...

Re: da sad ne bude ...

20 May 2012, 16:37

Radimo i čekamo te. :happy-partydance:

20 May 2012, 18:09

E, da! Sutra smo u Sarajevu, pa ćemo definitivno na :obscene-drinkingcheers:

20 May 2012, 18:13

Eto, koji deja-vu...

Jučer se vozimo prema Ljubljani i komentiramo te.
Baš sam rekao da si u panici i kada završiš sve obaveze, da ćeš se sigurno vratiti u "vozni kolosijek"... :whistle:

:mrgreen:

Hajde molim te, ako si spremio sa željezničkog modelarstva, stavi onaj svoj zgodan tekst oko ožičenja makete.
Da se ljudi ne pate i da imaju informaciju što je pametno napraviti.

:greetings-wavegreen:

20 May 2012, 18:25

H0modelar wrote:Eto, koji deja-vu...

Jučer se vozimo prema Ljubljani i komentiramo te.
Baš sam rekao da si u panici i kada završiš sve obaveze, da ćeš se sigurno vratiti u "vozni kolosijek"... :whistle:

Prizvali smo ga i mora da mu se štucalo :lol:

zinzi wrote:E, da! Sutra smo u Sarajevu, pa ćemo definitivno na :obscene-drinkingcheers:

a koji ćevap kod Ferhatovića ...

20 May 2012, 18:46

Još 2 mjeseca,a onda si na mome teritoriju pod mojom ingerencijom... :lol: :lol: B:B

20 May 2012, 22:04

torrente wrote:... u glavnom kompjuter nisam palio 11 dana. sad sam opet tu ...

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
TAKO izgleda moj idealni godišnji! Bez TV-a i novina a na radiju samo talijani da ih ništa ne razumijem i piči glazba.

21 May 2012, 13:18

Image ajd nek si ti završio posel i dobro se odmorio (napunio baterije) :chores-chopwood:

24 May 2012, 11:36

Image

ima jos slika, ali moraju proci kroz photoshop da me damir ne bi maltretirao :twisted:

24 May 2012, 11:50

Ma nece Vas Damir, ali cu vas zato ja. Malo mi izgledate, ispaceno, nema sjaja u okecama, kao da vlada neka gripoza u Sarajevu - ili ja moram mjenjati naocari - ajd, zivi jeste i to je najglavnije :mrgreen: :mrgreen:
Post a reply