Post a reply

Re: CESTITKE...

30 Apr 2012, 08:02

Bok ekipa,svaka cast na trudu oko uređenja foruma,puno uloženog truda,al stvarno vrjedi! :text-bravo:

30 Apr 2012, 08:56

Hvala!
Trudili smo se i drago nam je da je dobro ispalo. Trudit ćemo se i dalje da ga unaprijedimo :happy-partydance:

14 May 2012, 08:34

Gledam forum, pisem, ispravljam, ubacujem fotke i SVE mi nesto ne stima. Sve to ide toliko brzo da ja i ne stignem sve napisati a novi post je vec na svom mjestu. Moze li se to malo usporiti ???? he he he jezik si ja odgrizao. Sve super - evo djelim kolajne Adminima, Modusima i Globalnima :clap: :clap: :clap: Forum je postao pravi uzitak, je da ste ciljali dugo al ste zato naciljali "u sridu" :greetings-clappingyellow:

14 May 2012, 10:02

Mladići i oni malo vremešniji, bila je svojedobno emisija "Tražili ste gledajte"! Kritična "masa" (-ne mislim na kg :D ) prije svega zaljubljenika u male i velike željeznice iskazala je želju i potrebu za forumom - realizirali smo i sada uživajmo dalje u našem zajedničkom hobiju! Budimo aktivni, podijelimo svoja umijeća, iskustva, spoznaje na radost stalnih članova i pobudimo interes potencijalnim modelarima i maketarima!

Hvala svima na čestitkama! ;)
Post a reply