Što reći
Pa evo...
Zapravo, 100 dana je ipak relativno malo.
Ne volim previše statistike, ali kada se pogleda ovo fenomenalno felixovo izvješće

, ipak se može dobiti "šira slika".
Čini mi se da je ipak dosta napravljeno.
Dapače, interesantno je to usporediti sa ostalima u okruženju.
Tada su rezultati još dojmljiviji...
Daco dobro kaže. Trebaju nam ideje, prijedlozi, smjernice...
Sve može ići u smjeru u kojem to svi želimo!
Pa gdje ćeš veće sreće, kada je nešto "po tvom"...
Damir wrote:
Ja dajem ovome forumu ocijenu +5,za uspjeh do sada
Hvala Damire na visokoj ocjeni, nadam se da ćemo svi uspijeti to opravdati i još podići!
Konkretno, baš si ti ogledni primjer koliko se može, u stvarno kratkom vremenu - napredovati.
Tekstovi su ti odlični i veliki mi je gušt čitati ih.
Još samo da kreneš sa tekstova na potkrovlje...
Damir wrote:
Pa eto zato jer uglavnom oni koji su na forumu MŽ nalaze se i ovdije,a mi smo gledajući EX YU mlao tržište za ovaj hobi i za bilo koji forum vezan za
ovaj naš hobi. U ne tako dalekoj prošlosti bilo je između nekih ljudi i trzavica,nesuglasica ili što već...
Pa zato je i dobro što postoje takva 2 foruma i da si ljudima kojima netko ili nešto s drugoga ne paše,može pisati gdije želi.
Kada bolje razmislim, čini mi se da je ovaj novi forum dobar iz dva razloga.
Prvo, da se razuvjere neke predrasude i krive teze.
Polazeći od sebe, sada mogu svi sa Malih Željeznica vidjeti o čemu volim pisati i čime se bavim.
Neuspješna objašnjavanja tamo su jednostavno objašnjena ovdje sa ovih par tekstova i radova u ovih 100 dana.
Obzirom da je i jedan moderator sa MŽ-a aktivan i ovdje, ( sa Damirom zapravo 2

) za zaključiti je da se stvari ipak "kristaliziraju".
Naravno da i ja pratim kao gost MŽ, kao i railserbiu i vlake ...
Dapače, već sam nekoliko puta htio ljudima na MŽ-u pomoći kada vidim da se pate sa nekim problemom oko "žica", međutim nemam status da mogu pisati.
Vjerojatno je još rano, ali bi zapravo bilo "prirodno" da "im se pomogne", jer je Damir odlično istaknuo da smo malo tržište ili mala skupina ljudi,
usko vezana uz naš hobi.
Jedan sitan detalj o mojim namjerama. Inzistirao sam od početka da grupa sa mojim projektima bude "otključana" svima...
Eto, biti ću hrabar i javno ponuditi pomoć ( bez ičega traženog za uzvrat), svima na MŽ-u u elektro dijelu, naravno ako to - znam
Neka Damir i Thommo nađu "modus" koji bi im bio ok...
Da li seliti upite ovdje, pisati samo odgovore tamo, napraviti zajedničku temu i tu i tamo... kako god!
Meni neće biti teško, a oni neka razmisle.
Možda barem do trenutka dok neće imati nekoga tko će im to moći/željeti aktivno raditi...
Drugi razlog, malo konkurencije uvijek je zdravo. To je dodatna motivacija i podstrek za bolje!
Jedni druge "vučemo" na aktivnost...
Damir wrote:
Opet apeliram na sve ne-aktivne forumaše: Pa za Boga miloga,bar se predstavite pa sa tim činom razbijte led...
Kad obavimo
TU radnju idemo dalje i vjerujte mi,brzo ćete se navući...

Živa istina!
Kako da znamo išta o vama, kada nam ništa ne pišete...