12 Nov 2012, 22:54
12 Nov 2012, 23:08
piccolo wrote::banana-blonde: H0modelar je rekao: "Ako postoje na računalu fotke koje su bile izvor za upload na servis, onda nikakvih problema nema.
Treba samo proći kroz temu i kao privitak svaku dodati.
To nije neka velika drama..."
Ali kako je tema vec preseljena u "Arhivu" sa strane sultana zinzija, a vjerojatno uskoro i u "otpad" - nema se smisla previse truditi, jos manje moljakati da bi ispravio grijesku na Photobucket-u. Dragi i uzviseni admini slobodno je pokopajte kako Vas nebi podsjecala na aktivnog clana foruma koji to nije smio biti. Uopce me je vise strah napisati i jedno slovo koliko ste sesa banovima
12 Nov 2012, 23:35
12 Nov 2012, 23:43
piccolo wrote:Daco, netko te ne drzi u toku dogadjaja. Nakon nezgode sa photobucket-om, javio sam se zinziju sa upitom da mi treba biti omoguceno da mogu editirati svaki post (moj) u spomenutoj temi. Proslo je vremena i vremena a da se nije udostojio odgovoriti na spomenuti upit. Nemojte mene kriviti za bas sve. I nema tu "potenciranja tenzija" - ovo ti je istina Daco
13 Nov 2012, 00:47
piccolo wrote:H0modelar je rekao...
piccolowrote: Ali kako je tema vec preseljena u "Arhivu" sa strane sultana zinzija...
... nema se smisla previse truditi, jos manje moljakati da bi ispravio grijesku na Photobucket-u....
Dragi i uzviseni admini slobodno je pokopajte kako Vas nebi podsjecala na aktivnog clana foruma koji to nije smio biti.
Uopce me je vise strah napisati i jedno slovo koliko ste sesa banovima
... da mi treba biti omoguceno da mogu editirati svaki post (moj)
... Nakon nezgode sa photobucket-om...
... a da se nije udostojio odgovoriti na spomenuti upit...
05 Jun 2015, 19:58
05 Jun 2015, 21:09
14 Oct 2015, 22:21
15 Oct 2015, 08:48
15 Oct 2015, 09:20