keniki7 wrote:
Nije pregledan i sav je smušen , da li se to i Vam događa ili je ovaj forum nešto novo drugačije i treba ga prvo naučiti.
Eto, kako čovjek sam sebi može logično i pametno odgovoriti.
Mada, mudar čovjek bi se prije ikakvih izjava prvo zapitao kako funkcionira nešto sa 100+ članova, 300+ tema, 4000+ postova, ako ima
dojam da ništa ne valja.
Reklo bi se, da nešto definitivno opako promiče
Svi smo mi robovi navika.
Kaže jedan vic, kako ubiti kokoš jednostavno:
Zamijeniti posude sa hranom i vodom ...
keniki7 wrote:
Osim toga ova nepotrebna hrpa smajlića je pravo pretjerivanje.
Evo, neću komentirati da je neobično doći u goste nekome i prvo što mu kažem je "baš mi ti je ružan tvoj dom".
Radije ću reći da bi trebalo promisliti čemu služe smajlići. Ili zašto smo ih stavili toliko.
Ako neće ići, onda ću objasniti...
keniki7 wrote:
Pokušao sam poslati poruku administratoru ni to ne ide, automatski odgovor kaže da takav ne postoji.....
Tu mora da je neka tehnička greška u postupku ili registraciji. Za to sigurno postoji logično objašnjenje...
keniki7 wrote:
ŠTETA, prava je šteta da ovaj forum ne funkcionira ....
Prvo, ne razumijem zašto bi bila šteta.
Ako je toliko smušen, nepregledan i prepun nepotrebnih smajlića, pa očito nije nikakav gubitak ne biti njegov član...
Drugo - kako funkcionira - trebalo bi si dati truda pročitati barem desetinu od 4000 postova pa dobiti sliku o nečemu.
I onda je najjednostavnije usporediti sa nekim na kojima je već netko član
Kažu da je kvaliteta foruma tolika, kolika je količina kvalitetnih tema koje su obrađene.
Neka svatko sam procijeni koliko je tema ovdje u cca 100 dana, u odnosu na sve druge forume koji su i preko 5 godina stari...
O daaaa....
Ovaj forum ITEKAKO funkcionira...
.....
No hajd'mo ispočetka.
Piši što voliš i što te u ovom hobiju uveseljava.
Vidjeti ćeš - samo će te ponijeti - a mi ćemo se malo pridružiti, i eto