Dečki i jedna

najte se sekirati...
Forum treba postojati zauvijek,a samo će se članstvo mjenjati (mislim na aktivno članstvo)
Kao primjer dajem jedan Njemački forum na kojemu sam i ja prisutan,postoji već par godina i nema 100 članova.
Od tih 100 članova većina ih piše što nije praksa i na našim forumima.
Ja dajem ovome forumu ocijenu +5,za uspjeh do sada
Zašto??
Pa eto zato jer uglavnom oni koji su na forumu MŽ nalaze se i ovdije,a mi smo gledajući EX YU mlao tržište za ovaj hobi i za bilo koji forum vezan za
ovaj naš hobi. U ne tako dalekoj prošlosti bilo je između nekih ljudi i trzavica,nesuglasica ili što već...
Pa zato je i dobro što postoje takva 2 foruma i da si ljudima kojima netko ili nešto s drugoga ne paše,može pisati gdije želi.
Svi znate da sam ja i moderator na MŽ,ali sam na ovome forumu od samoga početka i za mene nema ovaj-onaj forum,svi su dobri
i na svima treba doprinositi svatko na svoj način.
Većinu članova sa oba foruma poznajem i osobno,a s nekima se čujem i preko skype,FB,MSN.e-mail ili GSM.
Mnogi od tih članova nisu prisutni na forumu pisanjem,ali znam za njih da su perfektne osobe i možda im je među
nama slobodnijeg duga (što se tiče pisanja) malo bad izlijetati...
Opet apeliram na sve ne-aktivne forumaše: Pa za Boga miloga,bar se predstavite pa sa tim činom razbijte led...
Kad obavimo
TU radnju idemo dalje i vjerujte mi,brzo ćete se navući...