Malo kemijanja oko pozadine na lijevoj strani makete.Isprintano u boji na formatu A3 i međusobno zalijepljeno.Na nesreću probilo je na jednom mjestu i to baš na nebu.
Preko vikenda sam malo klesao u živoj stijeni.Naravno,šalim se.Lijevano u kalup nabavljenog na jednom od izleta sa Ri ekipom.
He he, sto volim kad mi se maketari ljepo izgleda i dobro napreduje. Ja sam jos uvjek u zimskom snu sa mojom maketom Samo nastavi Igore, uzivat cu u tvojim djelima. A pozadina, nemam kaj reci, ustvari imam - SUPER
Nakon razno raznih varijanti oko uređenja Kolodvorskog trga,ova varijanta mi se nekako najviše sviđa.Onaj obelisk u sredini trga izigrava model buduće fontane.Prema kolodvorskoj zgradi treba postaviti kameni zid zbog razlike u visini,a u parkiću zasaditi travu sa niskim grmljem.Uz zid prema kolosjecima niska živica i to bi u glavnim crtama bilo to.
Pod car-sistemom je samo jedna stanica i to ona na drugoj strani ceste.Ovo stajalište je rezervirano za Autotransov autobus koji će dovesti penziće na izlet.Koja će to slika biti kada penzići preplave trg.