Post a reply

Re: Pod Orlovom planinom

02 Nov 2012, 19:28

Stvarno efektno do neba!

:clap: :clap: :clap:

12 Nov 2012, 20:45

Malo kemijanja oko pozadine na lijevoj strani makete.Isprintano u boji na formatu A3 i međusobno zalijepljeno.Na nesreću probilo je na jednom mjestu i to baš na nebu.

Pozadina.jpg

Preko vikenda sam malo klesao u živoj stijeni.Naravno,šalim se.Lijevano u kalup nabavljenog na jednom od izleta sa Ri ekipom.

Stijena.jpg

09 Jan 2013, 20:55

Nakon dobivanja građevinske dozvole,počela je gradnja skladišta ugljena.

Image

09 Jan 2013, 20:57

S obzirom na brzinu gradnje,prije će pasti snijeg i prekriti ugljen,nego što će proraditi dizalica.

Image

09 Jan 2013, 22:36

He he, sto volim kad mi se maketari :gun-toot: ljepo izgleda i dobro napreduje. Ja sam jos uvjek u zimskom snu sa mojom maketom :BORED
Samo nastavi Igore, uzivat cu u tvojim djelima. A pozadina, nemam kaj reci, ustvari imam - SUPER

09 Jan 2013, 23:14

Je, stvarno je lijepo vidjeti kako modelari/maketari rade i napredulju
:handgestures-thumbup:

10 Jan 2013, 11:43

Rijetko komentiram, ali ovo je stvarno zaslužilo svaku pohvalu :)

21 Jan 2013, 23:30

Nakon razno raznih varijanti oko uređenja Kolodvorskog trga,ova varijanta mi se nekako najviše sviđa.Onaj obelisk u sredini trga izigrava model buduće fontane.Prema kolodvorskoj zgradi treba postaviti kameni zid zbog razlike u visini,a
u parkiću zasaditi travu sa niskim grmljem.Uz zid prema kolosjecima niska živica i to bi u glavnim crtama bilo to.

Image

22 Jan 2013, 09:49

Je li ova bus stanica pod car-sistemom ? Sve pohvale za maketu :B

22 Jan 2013, 10:38

Pod car-sistemom je samo jedna stanica i to ona na drugoj strani ceste.Ovo stajalište je rezervirano za Autotransov autobus koji će dovesti penziće na izlet.Koja će to slika biti kada penzići preplave trg.
Post a reply