Post a reply

Re: Chu, chu, stari modeli !

18 Apr 2012, 12:38

Šteta ali vjerujem da će se nać riješenje.Ako može bit kakva utjeha ja svoju ne vadim iz kutije pred drugima a naročito pred susjedovom djecom. :)

18 Apr 2012, 12:39

klek wrote:Šteta ali vjerujem da će se nać riješenje.Ako može bit kakva utjeha ja svoju ne vadim iz kutije pred drugima a naročito pred susjedovom djecom. :)

Tebi bi bilo vrijeme da poslikaš modele i predstaviš ih na forum,a ne kriti ih ko zmija noge ;)

18 Apr 2012, 12:40

Budi oprezan klek, budi oprezan :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

18 Apr 2012, 12:45

Mislim da će se moći kotač promijeniti, u najgorem slučaju ako 1borna nema - viđao sam ih na ebayu da se prodaju

18 Apr 2012, 12:48

Klek, pazi svoje blago jer Damirić vreba... :mrgreen:
Vlado, lok zuji jer je otišlo i par zuba na prvom zubčaniku do rotora (koji je plastičan). Bojim se da kotač baš te veličine i još k tome sa zubčanikom nemam ali pogledat ću....a i zubčanici koje sam imao su potrošeni na predhodnim slučajevima.
Lokomotiva kao tvoja se na Ebay-u dobije za 10-ak E (+poštarina), ako hoćeš mogu naručiti jednu, a tvoju otkupiti za slijedeće popravke.

18 Apr 2012, 12:49

Hvala na pomoči, ali sam trenutno s financijama na vi, pa mislim trenutno na maketu a vozni park cu kasnije. Ja sam u građevini, a ona je trenutno u banani pa :cry:

27 Apr 2012, 19:27

piccolo wrote:Budi oprezan klek, budi oprezan :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Imam vremena dok se Damir zabavlja sa Torenteom ipak je bolji izbor nego moj :whistle:

27 Apr 2012, 22:43

Ali Torente skuplja N (a to koliko znam Damirića ne zanima...) :naughty:

28 Apr 2012, 17:41

Ajoj istina pre brz sam.

21 May 2012, 15:28

Izvršili smo male zamjene, sve dugačke modele sam riješil, a nabavil nova dva, jer mislim na maketi imati samo male vagone.

Image
By vladic7 at 2012-05-21
Post a reply