Post a reply

Re: H0 modeli by Damirić!

17 Apr 2012, 22:31

Gromka wrote:radim katalog kad sve izlozis, a nakon toga ti pisem narudzbu :lol:

Bornaaa! Ova je gora od mene,ali i od nekih Talijanskih mafijaških familija Cosa Nosstra i Andrangeta :D :D ;)

17 Apr 2012, 22:31

:roll: :oops:

trep trep

ne zelis da ih gledam s ljubavlju i govorim svaki put kad me netko pita: to mi je damiric dao, dusa od covjeka, odrekao se u moju korist svega? :mrgreen:

17 Apr 2012, 22:32

Gromka wrote:radim katalog kad sve izlozis, a nakon toga ti pisem narudzbu :lol:

U najavi...uskoro! Nešto za Gromkinu knjižicu želja :D ;)

17 Apr 2012, 22:33

Liliput DRG Rheingold

Image

Image

Image

Image

Image

Vagoni su izdetaljirani do boli :mrgreen:

18 Apr 2012, 09:11

uuuuuf! :shock: :shock: :shock:
na fotkama mi se nisu baš dopali al kad sam videl uživo Dačine,jezik mi je bil do poda. prekrasni ali meni predugački za male zavoje :evil:

01 May 2012, 19:30

Svaka čast, brzo si ju uspio upecati! Samo mamac je bio poveliki.... :lol:

01 May 2012, 19:59

:lol: :lol: Imaš pravo Borna ;)
Danas sam šamplastio kroz Istru sa familijom i otišao do Poreča gdije gosp.Matjaž ima kuću.
Tako da sam i onu DB 51 imao u rukama,ali ne i šoldi :?
Drago mi je da sam upoznao toga čovijeka koji je radio u tvornici Roco jedan od kreatora svih tih modela,a od tamo
otišao u zasluženu mirovinu. Neki od stare garde znat će ko je taj gospodin,a i ja znam da ću kod njega ostaviti još mnogo love :lol: :lol: :lol:

01 May 2012, 20:06

Ali lokomotiva ti ne valja!! Nema rupu u dimnjaku!!! Neće moći dimiti! Pod hitno jedan jaki debeli borer, najbolje vidija i buuši, buši (sve do pruge dole) :mrgreen:
/jel taj gospon ima što Maerklina? i ima li maketu?)

01 May 2012, 20:12

Iskreno nisam ga pitao ako ima AC modele,a Marklin nema zicer jer radio u Rocu i sve je Roco ;)
Maketu nema niti će je ikada raditi! Tokom godina skupljao je svoje proizvode za sina pa unuka,njih ne zanima i sad ih prodaje nezna što bi s njima.
Cijene su apsolutno povoljne, upola od kataloških tako da je to velika prilika... :dance:

01 May 2012, 20:28

Siroti Damire, baš mi te je žao....sad ćeš morat preć nakruh i vodu da bi ušparao za te modele! Igraš li loto,bingo i ostale "igre"? Moj prijedlog je da na Korzu u Ri postaviš štand sa slikama modela i skupljaš dobrotvorne priloge.... :pray:
Post a reply