Post a reply

Re: Kretničke poluge

08 Jan 2014, 13:36

Več imam jednu ideju... :idea: Mislim, da na kraju krajeva neče biti ni toliko z......ije i da neče biti ni potrebno skidati skretnice niti mijenjati one pomerujuče pragove na skretnicama, na koje dođu montirane...Sa profilima od EVERGREEN-a če se sasvim elegantno riješiti situacija....
L.P.

08 Jan 2014, 13:47

Odluka je na mjestu :handgestures-thumbup:

08 Jan 2014, 18:42

:handgestures-thumbup:

Cijela maketa je na takvom nivou, da bi bilo koja druga odluka bila - kratkotrajna... 8-)

PS: to trebate vidjeti uživo, da se uvjerite koliko je to precizno i dobro... :DROOL

27 Jan 2014, 10:31

POLUGE STIGLE!!!! :gun-toot: :DANCE :BEE-:

27 Jan 2014, 22:21

Jel bi mogao poslikati dijelove tih polugica i malo objasniti kako cijela stvar funkcionira.

Ako sam dobro shvatio, ti na maketi nemaš ugrađene motoriće za prebacivanje skretnica,
već ih prebacuješ s tim polugicama?

28 Jan 2014, 06:42

Igor_A. wrote:...Ako sam dobro shvatio, ti na maketi nemaš ugrađene motoriće za prebacivanje skretnica,
već ih prebacuješ s tim polugicama?

:naughty: :naughty: Motoriči moraju biti. Sa tim polugama ne bi bilo preporučljivo prebacivati skretnice, jer su previše fino napravljene, i bi se nakon par prebacivanja sigurno oštetile. To je jedno. A drugo, te poluge su striktno za Tillig elite skretnice, koje MORAJU! imati motoriče inače su bez funkcije. Malo pogledaj, kako su te skretnice napravljene, i shvatit češ na što mislim. To su skretnice, na kojih je pomerujuča šina od srca skretnice do poluge, u jednom komadu, i nemoguče ih je upotrebljavati bez motoriča!

28 Jan 2014, 07:32

Zahvaljujem na objašnjenju, :happy-smileyflower:
Post a reply