Bosphorus wrote:
fliperi wrote:
Hvala na komplimentu Bosphorus , ali tu fali još: 1. starenja zgrade 2. čuperaka trave oko zgrade ( pa nisu Njemci Austrijanci )3. grmova i grmića 4. trave na pruzi ...ajme da ne nabrajam .
Ne sumnjam da će biti još detalja, ali kod napravljenog je vidljiva pažnja, trud, perfekcionizam... Trava je super - nije monotona, nije polegnuta, samo čeka povjetarac da radi valove... I drveće izgleda super pa još ova unutrašnjost stanice i skladišta na friškim fotkama... Jako lijepo!
Jedino što možda neću prežaliti na tako lijepoj maketi je samo 1 krug jednokolosječne pruge?
Istina Bosphorus ! Ali jedan krug ili dva kruga , uvijek je krug ....nego znas sto ja razmisljam od kada imam ovu 52 i 18 sa zvukom ?
Kako je njihov zaustavni put tako prirodno dug ,da mi fali jedno 10 metara makete ...bez zafrkancije! Mozda Boga hulim, jer sam nezahvalan,
ali fali... bar meni . Kad sam planirao maketu povodio sam se zvukom , i nisam fulao . Dva zvuka u isto vrijeme su za mene kakafonija, tako da meni ne fali dva
kolosijeka , meni fali jos 10 metara pruge .Tjesim se cinjenicom da svako ko kupi brod nakon nekog vremena zali sto nije kupio dva metra veci ....