Post a reply

Re: Mini Drill

12 Jun 2012, 06:45

felix wrote:
vlado wrote:E baš zato i velim da se susjed Samoborac sjetil naruciti jos jedan komad, bi si i pivu u Samoboru popili makar ne pijem.

:B

ak si mislil na mene, nisam još naručio, pa ak želiš ...
nisam ni ja pivopija, pa bi si mogli naručit dvije krigle i samo :obscene-drinkingcheers:
možda nam zinzi popravi prosjek :lol:

još nisam siguran koju bi si naručil
onu prvu ili ovu

isti je lik u pitanju pa nije problem da ti uzmem onu gornju
prošaraj malo njegovim dućanom pa ak još nešto želiš ...

ja bum si i svrdla za to uzeo od njega ...

Moja "savršena" linija pokazuje da volim popiti tu i tam :obscene-drinkingcheers: ali i :BULBAR No to ne radim zbog prosjeka :mrgreen: :mrgreen:

12 Jun 2012, 16:17

felix wrote:
vlado wrote:Jel kasno da javim do nekih 22.00, djeca me dave s glupostima, pa nemrem sad.

ma nebum ja to danas naručival ...
samo si ti uzmi vremena koliko trebaš i pošalji mi :EMAIL

Majku mu, pa kaj sam ja čorav, nigdje ne vidim svrdla u ponudi. E sad, mislim da bi bilo najbolje uzeti obična svrdla i onu glavu za onaj Einhel, višenamjensku brusilicu, koju isto nisam vidjel.

12 Jun 2012, 16:35

mini svrdla ... fakat ... nestala ...
imao sam ih kao "watching items" i nema ih više :DN

ovo drugo nisam ni tražio ...
a kako nisam iskusni alatdžija bolje da ti to ja ne tražim jer tko zna kaj bum ti našel :doh:

12 Jun 2012, 21:01

Čitam vas malo i stvarno je zabavno. Kao da naručujete obogaćeni uran :mrgreen: Lijepo sam napisao tamo da je te stezne glave za onaj einhell najbolje kupiti u Alati Milić jer je cijena kao na ebayu. Zvao sam ih jučer i dobio sam novi katalog. Ljudi su fenomenalni i poslovni. :B

12 Jun 2012, 21:36

Je li kasno za trećeg? Mene isti zanima ta mala bušilica.

12 Jun 2012, 21:48

zinzi wrote:Čitam vas malo i stvarno je zabavno. Kao da naručujete obogaćeni uran :mrgreen: Lijepo sam napisao tamo da je te stezne glave za onaj einhell najbolje kupiti u Alati Milić jer je cijena kao na ebayu. Zvao sam ih jučer i dobio sam novi katalog. Ljudi su fenomenalni i poslovni. :B

dobro kaj kričiš odma, kad si tolko napel idem sutra u Stenjevec videti to

12 Jun 2012, 21:48

zinzi wrote:Čitam vas malo i stvarno je zabavno. Kao da naručujete obogaćeni uran :mrgreen: Lijepo sam napisao tamo da je te stezne glave za onaj einhell najbolje kupiti u Alati Milić jer je cijena kao na ebayu. Zvao sam ih jučer i dobio sam novi katalog. Ljudi su fenomenalni i poslovni. :B

:lol: :lol: :lol:
onda bumo ipak stimulirali domaću potrošnju

12 Jun 2012, 21:54

vlado wrote:

Ako kupim tu glavu i kakav borer onda mi ovaj mini drill niti ne treba.
Ali ponuda za pijaču ostaje. :gun-toot:

12 Jun 2012, 21:58

vlado wrote:

Ne kričim!
Kupil sam u Pevecu onu bušilicu sa prve slike. Plavi einhell sa 217 dijelova. Cijena 319kn. Bila je zadnja :)

12 Jun 2012, 22:03

zinzi wrote:
vlado wrote:

Ne kričim!
Kupil sam u Pevecu onu bušilicu sa prve slike. Plavi einhell sa 217 dijelova. Cijena 319kn. Bila je zadnja :)

Ako koga zanima ima u Uradi sam jos dva komada, barem jučer bilo.
Post a reply