12 Jun 2012, 06:45
felix wrote:vlado wrote:E baš zato i velim da se susjed Samoborac sjetil naruciti jos jedan komad, bi si i pivu u Samoboru popili makar ne pijem.
ak si mislil na mene, nisam još naručio, pa ak želiš ...
nisam ni ja pivopija, pa bi si mogli naručit dvije krigle i samo![]()
možda nam zinzi popravi prosjek
još nisam siguran koju bi si naručil
onu prvu ili ovu
isti je lik u pitanju pa nije problem da ti uzmem onu gornju
prošaraj malo njegovim dućanom pa ak još nešto želiš ...
ja bum si i svrdla za to uzeo od njega ...
12 Jun 2012, 16:17
felix wrote:vlado wrote:Jel kasno da javim do nekih 22.00, djeca me dave s glupostima, pa nemrem sad.
ma nebum ja to danas naručival ...
samo si ti uzmi vremena koliko trebaš i pošalji mi
12 Jun 2012, 16:35
12 Jun 2012, 21:01
12 Jun 2012, 21:36
12 Jun 2012, 21:48
zinzi wrote:Čitam vas malo i stvarno je zabavno. Kao da naručujete obogaćeni uranLijepo sam napisao tamo da je te stezne glave za onaj einhell najbolje kupiti u Alati Milić jer je cijena kao na ebayu. Zvao sam ih jučer i dobio sam novi katalog. Ljudi su fenomenalni i poslovni.
12 Jun 2012, 21:48
zinzi wrote:Čitam vas malo i stvarno je zabavno. Kao da naručujete obogaćeni uranLijepo sam napisao tamo da je te stezne glave za onaj einhell najbolje kupiti u Alati Milić jer je cijena kao na ebayu. Zvao sam ih jučer i dobio sam novi katalog. Ljudi su fenomenalni i poslovni.
12 Jun 2012, 21:54
vlado wrote:zinzi wrote:Čitam vas malo i stvarno je zabavno. Kao da naručujete obogaćeni uranLijepo sam napisao tamo da je te stezne glave za onaj einhell najbolje kupiti u Alati Milić jer je cijena kao na ebayu. Zvao sam ih jučer i dobio sam novi katalog. Ljudi su fenomenalni i poslovni.
dobro kaj kričiš odma, kad si tolko napel idem sutra u Stenjevec videti to
12 Jun 2012, 21:58
vlado wrote:zinzi wrote:Čitam vas malo i stvarno je zabavno. Kao da naručujete obogaćeni uranLijepo sam napisao tamo da je te stezne glave za onaj einhell najbolje kupiti u Alati Milić jer je cijena kao na ebayu. Zvao sam ih jučer i dobio sam novi katalog. Ljudi su fenomenalni i poslovni.
12 Jun 2012, 22:03
zinzi wrote:vlado wrote:zinzi wrote:Čitam vas malo i stvarno je zabavno. Kao da naručujete obogaćeni uranLijepo sam napisao tamo da je te stezne glave za onaj einhell najbolje kupiti u Alati Milić jer je cijena kao na ebayu. Zvao sam ih jučer i dobio sam novi katalog. Ljudi su fenomenalni i poslovni.
Ne kričim!
Kupil sam u Pevecu onu bušilicu sa prve slike. Plavi einhell sa 217 dijelova. Cijena 319kn. Bila je zadnja