Post a reply

Re: Depo Matulji

18 Apr 2012, 19:56

Još jedna "zaboravnjena" novost! To je DB Kbs, naravno da postoje i planovi za preradu u Hž! :)
Image

Hvala na komentarima za čisterinicu! :) Ona će bit pošteđena postarivanja ...

18 Apr 2012, 19:57

Imaš dobrog poštara, jel bi htio dati mu i moju adresu?(al pitaj prije dal on nosi i Maerklin) :?:

18 Apr 2012, 19:57

1Borna wrote:Imaš dobrog poštara, jel bi htio dati mu i moju adresu?(al pitaj prije dal on nosi i Maerklin) :?:

:mrgreen: poštar samo nosi pakete za Depo(nij) u Matuljima! :lol:

18 Apr 2012, 19:58

Kapoooo ... slike Đurana na sunce :mrgreen: ...

18 Apr 2012, 19:59

thomcro wrote:Kapoooo ... slike Đurana na sunce :mrgreen: ...

Ništa dok nebude gotov!!! ;)

18 Apr 2012, 19:59

A daj ... malo ... samo da vidimo mrkić kako izgleda. Detaljčić neki, recimo slika recimo ... znam slika, detaljčić kljime :mrgreen: ! More :mrgreen: ?

18 Apr 2012, 20:00

thomcro wrote:A daj ... malo ... samo da vidimo mrkić kako izgleda. Detaljčić neki, recimo Image recimo ... znam Image, detaljčić kljime :mrgreen: ! More :mrgreen: ?

:mrgreen: Image

18 Apr 2012, 20:00

Kapo6011 wrote: :mrgreen: Image

A daj Kapo! Jesi stara pokvarenjača Image, daj barem sličicu rukohvata kad neš kljimu :mrgreen:

18 Apr 2012, 20:01

Kaaa-apooooo ... kamo su Đuranove sljičice kljime i rukovata :mrgreen: ... nemoj te moram pajserom po kolodvoru ganjat Image, ili ću te otpeljat Đombi, on ima gore odgojne paljice Image (sjeti se ča Željku nebogom dela :mrgreen: )

24 Apr 2012, 06:22

Imam jednu (nažalost samo jednu) sliku da vam malo zakuham- a i lokica je napravljena samo jedna! Imate li još kavih podataka o njezinoj (tužnoj) sudbini?

Image

Sliku mi je poslao Zelse (a napravio je i model!) te on zna samo da su početkom 80-ih željeli od žutki napraviti lokomotive za vožnju izmjeničnim naponom te napravili taj prototip. Da su uspjeli žutki odavno nebi bilo više!
Post a reply