Pozdrav društvo!
Nakon mnogo truda, rada, matematike, geometrije, rada u programima, i ostalih poljoprivrednih disciplina, želim podijeliti sa vama naše rezultat.
Projekt na kojem rade kolege Boris, Danijel (WEC), i moja malenkost, a pristup nepristupačnom omogućio je kolega Staničić.
U planu nam je kroz slijedeće mjesece usavršavati i izbacivati modele HŽ dizel i električnih lokomotiva, te dizel i elektro motornih vlakova.
Za sada se u planu nalaze projekti HŽ 2062 1XX "Turner", HŽ 2062 "Ličanka" u JŽ/HŽ verziji, te HŽ 2061 "Kennedy" u JŽ/HŽ verziji.
Ovo što vam danas ovdje predstavljam je "Turner" demonstrator koji služi da vas zainteresira za naše projekte.
Sama lokomotiva je do ove točke prilično usavršena, izuzev pokojeg detalja kojeg ćemo u daljnjem radu dodati/otkloniti.
Radimo na tome da će svaka naručena lokomotiva biti serijski sklapana, sastavljana i farbana, prema proizvodnim principima, bez vidljivih odstupanja između dva modela.
Želim naglasiti da smo u projektu, u suradnji s HŽ Cargom, otišli na ZGRK, te doslovce uzeli svaku mjeru i svaki šaraf svake lokomotive koju ćemo raditi.
Svaka naša lokomotiva je u svaku mjeru i šaraf 87 puta umanjena verzija prave i velike.
Ovaj demonstrator još nije dovršen do kraja, jer čekamo određene materjale za ostatak lokomotive.
Ali ostanite sa nama, i pratite kako lokomotive izbacujemo, gradimo i unaprijeđujemo.
Kada usavršimo prvu seriju lokomotiva, javit ćemo svima, kako bi svi mogli dobiti svoj primjerak.
Nadam se da ćete uživati u našim rezultatima jednako kao i mi.
Kolega Boris:
Ako pritisnem malo jače, možda mi prst prođe kroz karoseriju:
Attachment:
B1.jpg [ 62.51 KiB | Viewed 11421 times ]
Tetanus festival na vrhu svijeta:
Attachment:
B2.jpg [ 41.99 KiB | Viewed 11421 times ]
Krasan dan za tuširanac na kiši:
Attachment:
Ja&Dragec.jpg [ 220.76 KiB | Viewed 11421 times ]
Dalje na našeg Turner demonstratora:
Attachment: