Topic locked

Re: KŽMZ

22 Sep 2012, 09:26

ne moramo se toliko brinuti, jer Gromka nije moderator na ovom djelu foruma, inače bi već bilo :GUN
:obscene-drinkingcheers: :text-bravo:

22 Sep 2012, 22:09

Thalis-4341 wrote:
nickname25 wrote:ne mislim ništ loše, ali možda je mao previše žbunja po dvorcu B:B

E nisi jedini koji tako misli... :BORED konzultacije su bile i malo će se dorađivati :BLACK-: neće se smanjiti zelenilo ali to će biti onda bombončić :BULBAR
Zaboravio sam na kraju napisati => => => uživo još ljijepše izgleda :geek: Treba netko tko ima dobro oko za fotkanje pa da se izvuče ono najljepše... čekamo Drageca ;)

..u ponedjeljak se nađemo na staroj adresi u isto vrijeme! :BEE-:

22 Sep 2012, 22:31

onda odmah pripremite slike za nas koji nećemo biti tamo :gun-toot:

22 Sep 2012, 22:35

eto i mene u ponedeljak da vas vidim malo prugica

22 Sep 2012, 22:48

Daco wrote:...u ponedjeljak se nađemo na staroj adresi u isto vrijeme! :BEE-:

Naravno i imam 2 iznenađenja jedno malo a drugo veliko (iako je ovo malo veće iznenađenje od velikoga ali haje...) :gun-toot:
nickname25 wrote:onda odmah pripremite slike za nas koji nećemo biti tamo :gun-toot:

sve je na Dragecu ovo moje s mobitelom je očaj...
mrva150 wrote:eto i mene u ponedeljak da vas vidim malo

:clap: :clap: :clap:

24 Sep 2012, 16:09

mrva150 wrote:eto i mene u ponedeljak da vas vidim malo prugica

:DIS :DIS :DIS taman se spremim za klub nakon par mjeseci i dobijem goste :DEL :DEL :DEL

to dolaženje doma nepozvan bi trebalo zakonom zabranit :VA :VA :VA

24 Sep 2012, 17:45

mrva150 wrote:
mrva150 wrote:eto i mene u ponedeljak da vas vidim malo prugica

:DIS :DIS :DIS taman se spremim za klub nakon par mjeseci i dobijem goste :DEL :DEL :DEL

to dolaženje doma nepozvan bi trebalo zakonom zabranit :VA :VA :VA

he he he , mrva, kad se bu tebi to dogodilo 379 puta ko meni onda mozes traziti spomenute zakone he he he - nije mi drago al mi je smjesno jer znam kak se osjecas

24 Sep 2012, 21:31

Daco, bude kaj novih fotkica sa klubske makete. Na klubskoj stranici nitko ne azurira dogadjaje na maketama. A da mjenjate osoblje koje je zaduzeno za to i da stavite na to mjesto primjerice "bubiHZ"-ovca

25 Sep 2012, 09:34

čekam vidjeti kako su dvorac sredili B:B

25 Sep 2012, 14:55

piccolo wrote:Daco, bude kaj novih fotkica sa klubske makete. Na klubskoj stranici nitko ne azurira dogadjaje na maketama. A da mjenjate osoblje koje je zaduzeno za to i da stavite na to mjesto primjerice "bubiHZ"-ovca

...rista pa ne stignem na sve strane! :GUN Bude fotkica, znaš da moram prvo fotkati, obraditi, photobucketirati...zaostataka ima koliko hoćeš, a dan je samo 24 sata! D-)
Vrlo rado tražim zamjenu! :BULBAR
Topic locked