Post a reply

Re: Digital - pitanja

27 Nov 2012, 16:11

Ti vrapca, upravo čitam na brzinu, i naletim na dio o pčelicama... :BEE-:

Oblio me hladan znoj... :doh:

Pa Brojcile, jesmo li rekli na akademiji da NE SMIJE zujati, jer to znači da je DC loksa :)
Imaš sreće da je Roco, pa je preživio.
Nemoj se više šaliti tako, molim te :pray:

Kada se dokopaš ikakve lokse sa dekoderom, javi se pa ćemo te navoditi, step-by-step...

:greetings-wavegreen:

27 Nov 2012, 17:42

H0modelar wrote:Ti vrapca, upravo čitam na brzinu, i naletim na dio o pčelicama... :BEE-:

Oblio me hladan znoj... :doh:

Pa Brojcile, jesmo li rekli na akademiji da NE SMIJE zujati, jer to znači da je DC loksa :)
Imaš sreće da je Roco, pa je preživio.
Nemoj se više šaliti tako, molim te :pray:

Kada se dokopaš ikakve lokse sa dekoderom, javi se pa ćemo te navoditi, step-by-step...

:greetings-wavegreen:

Izgleda da cu morati ponovo na akademiju.. moram priznati da je piccolo kriv za moju nepaznju a on zna zasto! Mislim da i Damir zna takodje :obscene-drinkingdrunk:
Danas sam narucio jedan obican dekoder pa cu je postaviti u jednog od mojih Amera pa se citamo do tad..

27 Nov 2012, 18:11

Još ne mogu doći sebi od smjeha.... :lol: :lol:
Kako bi rekao naš prika Torrente: "Oplakah..." :lol: :lol: :lol:

27 Nov 2012, 19:47

Damir wrote:Još ne mogu doći sebi od smjeha.... :lol: :lol:
Kako bi rekao naš prika Torrente: "Oplakah..." :lol: :lol: :lol:

Hehehee bas sam :CUCKO mogao sam :EL loksu pa bi posle bilo :angry-argument: sa ovim frendom i onda bi me frend :violence-axechase: pa bi bilo i :DEAD
A sto su dobri ovi smajlici :text-lol:

27 Nov 2012, 19:48

Brojcile wrote: Danas sam narucio jedan obican dekoder pa cu je postaviti u jednog od mojih Amera pa se citamo do tad..

Daj mi samo molim te pazi, da to nije u Athearn...

Donja strana motora ti je zajednički pol sa šasijom, rasvjetom i jednom tračnicom.
To sve moraš razdvojiti/izolirati i onda je sve ok...

Javi se ako imaš ikakvih nedoumica... B:B

27 Nov 2012, 20:19

H0modelar wrote:... Donja strana motora ti je zajednički pol sa šasijom, rasvjetom i jednom tračnicom.
...

A to tako ide Image!? Ti vrapca, dobro da nešto nisam skuril! Kupil sam od borne u subotu 3 lokse za repro-materijal i jedna od njih nema jedne žice tamo kamo bi trebala bit i srećom da sam ovo pročital i pogledal kako je sve to spojeno na lokomotivi ... moglo je bit veselja po stolu ImageImage Image (motor sam direkt spojil sa trafom i on radi ali jedna žica visi (crvena) i nisam znal što sa njom i kamo je priheftat ali sad je sve jasno!)

27 Nov 2012, 20:35

H0modelar wrote:
Brojcile wrote: Danas sam narucio jedan obican dekoder pa cu je postaviti u jednog od mojih Amera pa se citamo do tad..

Daj mi samo molim te pazi, da to nije u Athearn...

Donja strana motora ti je zajednički pol sa šasijom, rasvjetom i jednom tračnicom.
To sve moraš razdvojiti/izolirati i onda je sve ok...

Javi se ako imaš ikakvih nedoumica... B:B

Bachmann je u pitanju i ima pripremu ali ako bude nekih problema eto me sa pitanjima! Hvala na obavestenju :handgestures-thumbup:

27 Nov 2012, 21:04

Čim nema duplih žica za kontakte, motor, lampice... to obično znači da je zajednički pol za sve.
To rade mnogi, recimo kao Fleischmann.
Ta situacija je :EL za svaki dekoder...

@ Brojcile

Bachmann je, pogotovo novi (Spectrum), bez toga.
Ako je Spectrum, onda će voziti možda i bolje od novog Roca ;)

:handgestures-thumbup:

27 Nov 2012, 21:34

Ah sto me to raduje.. imam dosta spectrum modela! :happy-partydance:

27 Nov 2012, 21:38

Brojcile wrote:Ah sto me to raduje.. imam dosta spectrum modela! :happy-partydance:

i u N-u vooooze li ga voze
prugica

Imam ih par koje sam kupio s već ugrađenim decoderom
Zvijeri su to.
Po mom iskustvu samo je Kato još mrvicu bolji
Post a reply