Post a reply

Re: Amerikanci na mojoj maketi-Brojcile

21 May 2012, 15:43

Vraga ste usamljeni!
Ima vas ovdije na forumu dosta, samo skrivate modele jer se bojite Gromkinog spiska :lol: :lol: :greetings-wavegreen:

21 May 2012, 17:00

Damir wrote:Vraga ste usamljeni!
Ima vas ovdije na forumu dosta, samo skrivate modele jer se bojite Gromkinog spiska :lol: :lol: :greetings-wavegreen:

Sva sreća sam N-ovac :music-deathmetal:

21 May 2012, 18:59

hehehe. Baš smo na putu za Sarajevo razglabali kako je stan mali i da bi dobro bilo preći na N :greetings-wavingyellow: :happy-jumpeveryone:

21 May 2012, 19:02

zinzi wrote:hehehe. Baš smo na putu za Sarajevo razglabali kako je stan mali i da bi dobro bilo preći na N :greetings-wavingyellow: :happy-jumpeveryone:

:doh:

21 May 2012, 19:35

Moja maketa je 5.3 sa 3.3 metra i sad mi je nekako mala a u pocetku je bila ogromna ali tako je kad neplanirano radis a i Ameri su cudo zahtevaju duge duge pruge!

21 May 2012, 20:12

felix wrote:
zinzi wrote:hehehe. Baš smo na putu za Sarajevo razglabali kako je stan mali i da bi dobro bilo preći na N :greetings-wavingyellow: :happy-jumpeveryone:

:doh:

:lol: :lol: :lol: :lol: Oduševljen sam ovom odlukom D-)

21 May 2012, 20:42

Ne se oduševljavati previše. To su bili samo razgovori. Tebe čeka sumorna budućnost, a opet imat ćeš kataloški pobrojane sve modele koje si imao. I to je nešto, Damiriću :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:

24 May 2012, 11:09

Ovi vagoni su extra.. to su kontejnerski i ima ih 5 kom koji inace su u kompletu,imaju zajednicko obrtno postolje tako da ne mogu jedan bez drugog!
Image
Image
Image
Image

24 May 2012, 11:29

:o Mrak vagoni !!! to su znaci ti u koje idu po dva (40 stopa) kontejnera. Kako izgledaju u nekom zavoju ??

24 May 2012, 11:33

Izgledaju dobro samo sto ne mogu svuda ici po mojoj maketi.. Dobio sam nalepnice za te kontejnere pa ih planiram praviti od kartona pa preko te nalepnice i onda ce biti kompletni..
Post a reply