Switch to full style
Post a reply

HOe Trosingen

04 Dec 2012, 20:32

evo da pokazem, na cemu zelim raditi. dakle klasicni oval bez ikakvih nivoa. dva prolazna kolosijeka za mimoilazenje i dva slijepa, vise ukrasna.
posebno mi se svidja desna strana sa vodopadom i mostom. stanica trosingen od fallera kao i ostatak gradjevina, osim noch mosta od presovanog kartona.
ovi njihovi mostovi mi se strasno svidjaju. na slikama su super, ali uzivo su ...... :handgestures-thumbup:
upravljanje digitalno sa ESU Loksound v4.0 decoderima.
pruga bi trebala biti od Liliputa, kao i njihovi motori za skretnice.
Attachments
HOe_.tra
(23 KiB) Downloaded 451 times
HOe_Trossingen.jpg

Re: HOe Trosingen

04 Dec 2012, 21:11

sve što torrente napravi meni je ok. samo malo mi je prejednostavno za tebe :think:
dimenzije? nisam nigdje zamijetio. ili... opet ne gledam.

04 Dec 2012, 21:59

trpimir wrote:sve što torrente napravi meni je ok. samo malo mi je prejednostavno za tebe :think:
dimenzije? nisam nigdje zamijetio. ili... opet ne gledam.

Vidi se iz WT file-a...
255x65cm :BULBAR

05 Dec 2012, 09:33

da to je dimenzija.
@trpimir
nemoj biti siguran da je ovo prejednostavno. ovdje itekako ima posla. pogotovo sto u HO mjerilu tesko mozes fuseriti, sve se vidi. u N-u malo boje i posipa sakrije sve ono sto ne zelis da se vidi.

05 Dec 2012, 10:28

Ostaješ na DRG epoha II ili...??

05 Dec 2012, 10:34

mislim da ce biti epoha IIIa ali se jos dvoumim cak i za epohu I. BEMO ima predivne BR99 lokomotive u zelenoj boji. BEMO vagoni isto odgovaraju.
objekti koje sam odabrao svakako idu u obadvije epohe. jedino bi bila razlika u rasvjeti i cestovnjacima (i figurinama naravno)
signala nece biti, ipak je uskotracna pruga pa ce biti samo znakova.
Post a reply