H0modelar wrote:
Ako dobro vidim, to su noviji vagoni sa NEM utorom.
Da, vagoni su iz startseta koji je kupljen 2010. godine i imaju NEM utore. Ja sam im povadio Pikove kopče i stavio Rocove, ali sam i njih kasnije uklonio jer su mi trebali za druge vagone.
Ovi teretni vagoni su trčali samo jednom i to kada sam isprobavao startset. Inače stoje u originalnoj ambalaži zajedno s lokomotivom, tračnicama i ostalim priborom. Meni nisu potrebni i ne smatram ih dijelom svoje kolekcije jer su ''igračkasti'', pa je bolje da budu u rukama nekog koga će veseliti.
Ni Rocov poštanski vagon mi ne treba. Kupio sam ga rabljenog prije tri godine od jednog člana KŽMZ. Navalio čovjek, dao mi za simboličnu cijenu, a kako smo stari znanci ja sam popustio (lovu smo kasnije zapili
). Osim njega imam u kolekciji još tri poštanska vagona, sasvim dovoljno za umirovljenog poštarčinu bez makete.
Kućica je dobivena na poklon od MOKO-a kod kupnje startseta i stoji neraspakirana u vrećici. Kako se moji planovi za izradu makete za sada nisu ostvarili zbog obiteljskih okolnosti, neka posluži u korisne svrhe.
Inače je ovo plemenita i nadasve lijepa akcija, a očekujem(o) i odgovarajući foto
feedback.