It is currently 21 Nov 2024, 20:18

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 158 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16  Next
  Previous topic | Next topic 
Author Message
PostPosted: 01 Dec 2014, 22:40 

evo prve fotkice.. malo planiram.. pokupio sam danas stanicu i crkvicu.. predobre su.. pronašao sam dasku na koju sam računao, ali premala je :-(.. trebat ću 160 x 80 cm.. kupim to u subotu.. ako ima tko kakvo manje skladište, to bi bilo super, ovo moje je veće od stanice :-))

@tjan, hvala za ponudu za dcc, ali to je prekomplicirano za klinca.. bolje da ostane analogija.. onaj trix koji si spomenuo, da li ima i one izvode sa stalnim naponom? naime, robi se danas ponudio da će staviti rasvjetu u sve kućice pa za to trebam i takav trafo.. a za mehano loksu, sam odluči, robi je već dao jednu, ako bi bila još jedna, to bi bilo prekrasno..

@daco, hvala lijepo na pripremljenom, javim ti se za primopredaju..

Attachment:
image.jpg
image.jpg [ 114.82 KiB | Viewed 11794 times ]

Attachment:
image.jpg
image.jpg [ 89.47 KiB | Viewed 11794 times ]

Profile  

PostPosted: 01 Dec 2014, 23:02 

:text-bravo: svima!
Eto, obrisi makete se naziru... :clap:

spidermax wrote:

@tjan, hvala za ponudu za dcc, ali to je prekomplicirano za klinca.. bolje da ostane analogija..

Potpuno se slažem u ovom slučaju. :handgestures-thumbup:

Ne treba zaboraviti da je kod DCC-a puni napon uvijek na tračnicama, pa se ne toleriraju nikakve
greške kod stavljanja modela ili metalnih predmeta po tračnicama.

Ovako na DC-u, dijete može bez brige stavljati što hoće na tračnicu i igrati se.
Regulator će vjerojatno vrlo rijetko biti na maksimumu, a da ništa ne vozi... B:B

Profile  

PostPosted: 02 Dec 2014, 06:39 

Ja sam sutra prije podne na Glavnom, idem sa Svetim Nikolom (vulgo Slavekom) na vožnju Tin Expressa. Mogu ponijeti vrećicu s mojim prilozima pa je netko može preuzeti. Dogovor može preko PP.

Profile  

PostPosted: 02 Dec 2014, 07:36 

Pozdrav,

Trix ima i izlaz sa stalnim naponom.

Ako ti treba, možeš dobit sa transformatorom.

Lp,
Sebastjan

Modelne železnice

Profile  

PostPosted: 02 Dec 2014, 10:55 

Da se i ja pridružim.
Imam par kamiona šlepera neraspakiranih i jednu parnjačicu i nadam se da će poslužiti. Virozan sam pa će slike ići kasnije :B
Za primopredaju ćemo se još čuti jer sam na bolovanju, ali krajem tjedna bi to mogli nekako, a možemo i drugi tjedan.

Attachment:
20141202110740.jpg
20141202110740.jpg [ 2.9 MiB | Viewed 11768 times ]

Profile  

PostPosted: 02 Dec 2014, 12:04 

zinzi wrote:
Da se i ja pridružim.
Imam par kamiona šlepera neraspakiranih i jednu parnjačicu i nadam se da će poslužiti. Virozan sam pa će slike ići kasnije :B
Za primopredaju ćemo se još čuti jer sam na bolovanju, ali krajem tjedna bi to mogli nekako, a možemo i drugi tjedan.

Attachment:
20141202110740.jpg

super.. obzirom da se radi o voznom parku, onda nije hitno, može i sljedeći tjedan.. obzirom da sad već ima dosta kamiona, sad razmišljam da bi mogao staviti jedno veliko skladište koje imam, a ima desetak "rampi" za utovar kamiona.. baš ću probati danas staviti na maketu da vidim da li (ne)će zauzeti previše mjesta na maketi.. a parnjača.. savršeno će ići uz one zelene vagončiće koje je pripremio daco.. puno hvala zinzi i ozdravi što prije..

Profile  

PostPosted: 02 Dec 2014, 14:36 

spidermax wrote:
zinzi wrote:
Da se i ja pridružim.

Attachment:
20141202110740.jpg

super.. obzirom da se radi o voznom parku, onda nije hitno, može i sljedeći tjedan.. obzirom da sad već ima dosta kamiona, sad razmišljam da bi mogao staviti jedno veliko skladište koje imam, a ima desetak "rampi" za utovar kamiona.. baš ću probati danas staviti na maketu da vidim da li (ne)će zauzeti previše mjesta na maketi.. a parnjača.. savršeno će ići uz one zelene vagončiće koje je pripremio daco.. puno hvala zinzi i ozdravi što prije..

S obzirom na sve što se prikupilo :WR , mogao bi i povećati maketu. :digg

Profile  

PostPosted: 02 Dec 2014, 18:23 

Quote:
S obzirom na sve što se prikupilo :WR , mogao bi i povećati maketu. :digg

hehe, da, bilo bi lijepo.. ali nema vremena, a bojim se da niti mjesta u njihovom stanu ne bi bilo za više.. i ovo će zauzeti dobar komad stana :-)..

Profile  

PostPosted: 02 Dec 2014, 20:54 

evo kako bi izgledalo sa ovim veeelikim skladištem.. ne sviđa mi se baš, ali mislim da će klincu biti jako zanimljivo jer se može igrati i kamiončićima kako ih parkira i tak to.. kaj, pa i ja bi se tak igral :-))

e da.. ljudi, ajmo nać ime maketi.. što mislite o "vedrograd"? (naravno, natpis bi išao i na stanicu ;-))

Attachment:
image.jpg
image.jpg [ 92.65 KiB | Viewed 11727 times ]

Attachment:
image.jpg
image.jpg [ 93.71 KiB | Viewed 11727 times ]

Profile  

PostPosted: 02 Dec 2014, 20:59 

spidermax wrote:
e da.. ljudi, ajmo nać ime maketi.. što mislite o "vedrograd"? (naravno, natpis bi išao i na stanicu ;-))

:handgestures-thumbup:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 158 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16  Next

All times are UTC + 1 hour