Post a reply

Re: Maketa za jednog Vedrana

01 Dec 2014, 22:40

evo prve fotkice.. malo planiram.. pokupio sam danas stanicu i crkvicu.. predobre su.. pronašao sam dasku na koju sam računao, ali premala je :-(.. trebat ću 160 x 80 cm.. kupim to u subotu.. ako ima tko kakvo manje skladište, to bi bilo super, ovo moje je veće od stanice :-))

@tjan, hvala za ponudu za dcc, ali to je prekomplicirano za klinca.. bolje da ostane analogija.. onaj trix koji si spomenuo, da li ima i one izvode sa stalnim naponom? naime, robi se danas ponudio da će staviti rasvjetu u sve kućice pa za to trebam i takav trafo.. a za mehano loksu, sam odluči, robi je već dao jednu, ako bi bila još jedna, to bi bilo prekrasno..

@daco, hvala lijepo na pripremljenom, javim ti se za primopredaju..

image.jpg
image.jpg (114.82 KiB) Viewed 13240 times

image.jpg
image.jpg (89.47 KiB) Viewed 13240 times

01 Dec 2014, 23:02

:text-bravo: svima!
Eto, obrisi makete se naziru... :clap:

spidermax wrote:
@tjan, hvala za ponudu za dcc, ali to je prekomplicirano za klinca.. bolje da ostane analogija..

Potpuno se slažem u ovom slučaju. :handgestures-thumbup:

Ne treba zaboraviti da je kod DCC-a puni napon uvijek na tračnicama, pa se ne toleriraju nikakve
greške kod stavljanja modela ili metalnih predmeta po tračnicama.

Ovako na DC-u, dijete može bez brige stavljati što hoće na tračnicu i igrati se.
Regulator će vjerojatno vrlo rijetko biti na maksimumu, a da ništa ne vozi... B:B

02 Dec 2014, 06:39

Ja sam sutra prije podne na Glavnom, idem sa Svetim Nikolom (vulgo Slavekom) na vožnju Tin Expressa. Mogu ponijeti vrećicu s mojim prilozima pa je netko može preuzeti. Dogovor može preko PP.

02 Dec 2014, 07:36

Pozdrav,

Trix ima i izlaz sa stalnim naponom.

Ako ti treba, možeš dobit sa transformatorom.

Lp,
Sebastjan

02 Dec 2014, 10:55

Da se i ja pridružim.
Imam par kamiona šlepera neraspakiranih i jednu parnjačicu i nadam se da će poslužiti. Virozan sam pa će slike ići kasnije :B
Za primopredaju ćemo se još čuti jer sam na bolovanju, ali krajem tjedna bi to mogli nekako, a možemo i drugi tjedan.

20141202110740.jpg
20141202110740.jpg (2.9 MiB) Viewed 13214 times

02 Dec 2014, 12:04

zinzi wrote:Da se i ja pridružim.
Imam par kamiona šlepera neraspakiranih i jednu parnjačicu i nadam se da će poslužiti. Virozan sam pa će slike ići kasnije :B
Za primopredaju ćemo se još čuti jer sam na bolovanju, ali krajem tjedna bi to mogli nekako, a možemo i drugi tjedan.

20141202110740.jpg

super.. obzirom da se radi o voznom parku, onda nije hitno, može i sljedeći tjedan.. obzirom da sad već ima dosta kamiona, sad razmišljam da bi mogao staviti jedno veliko skladište koje imam, a ima desetak "rampi" za utovar kamiona.. baš ću probati danas staviti na maketu da vidim da li (ne)će zauzeti previše mjesta na maketi.. a parnjača.. savršeno će ići uz one zelene vagončiće koje je pripremio daco.. puno hvala zinzi i ozdravi što prije..

02 Dec 2014, 14:36

spidermax wrote:
zinzi wrote:Da se i ja pridružim.

20141202110740.jpg

super.. obzirom da se radi o voznom parku, onda nije hitno, može i sljedeći tjedan.. obzirom da sad već ima dosta kamiona, sad razmišljam da bi mogao staviti jedno veliko skladište koje imam, a ima desetak "rampi" za utovar kamiona.. baš ću probati danas staviti na maketu da vidim da li (ne)će zauzeti previše mjesta na maketi.. a parnjača.. savršeno će ići uz one zelene vagončiće koje je pripremio daco.. puno hvala zinzi i ozdravi što prije..

S obzirom na sve što se prikupilo :WR , mogao bi i povećati maketu. :digg

02 Dec 2014, 18:23

S obzirom na sve što se prikupilo :WR , mogao bi i povećati maketu. :digg

hehe, da, bilo bi lijepo.. ali nema vremena, a bojim se da niti mjesta u njihovom stanu ne bi bilo za više.. i ovo će zauzeti dobar komad stana :-)..

02 Dec 2014, 20:54

evo kako bi izgledalo sa ovim veeelikim skladištem.. ne sviđa mi se baš, ali mislim da će klincu biti jako zanimljivo jer se može igrati i kamiončićima kako ih parkira i tak to.. kaj, pa i ja bi se tak igral :-))

e da.. ljudi, ajmo nać ime maketi.. što mislite o "vedrograd"? (naravno, natpis bi išao i na stanicu ;-))

image.jpg
image.jpg (92.65 KiB) Viewed 13173 times

image.jpg
image.jpg (93.71 KiB) Viewed 13173 times

02 Dec 2014, 20:59

spidermax wrote:e da.. ljudi, ajmo nać ime maketi.. što mislite o "vedrograd"? (naravno, natpis bi išao i na stanicu ;-))

:handgestures-thumbup:
Post a reply