Krov je posuđen ,treba ga napraviti , onaj kamen što proviruje kroz fasadu treba ''neutralizirati '' u svijetlije . Na ovoj slici , boja još curi , ali portal je sa istim napuknućima kao na pravom ... Ove dvije crvene kugle - E fala Bogu - danas je prvi dan Adventa , pa sam konfiscirao ukras .... U svakom slućaju , ovo ide na moju maketu ....
Nastavio sam sa eksperimentom : Zamazao sam stranu sa Ceresit ljepilom za stiropor . Stranice su Hekidur - kojeg sam imao od prije - ne trebam ga više kupovati dok postoji stirodur za laminate - puno sam zadovoljniji radit s njim . Prednja stranica je od stirodura.
copy ozalj3 002.jpg (163.36 KiB) Viewed 4592 times
Po slikama u naravi - trebao sam i na tu stranu žbuke - pa sam je naljepio (Ceresit ljepilo za stiropor ) . Kad se je osušila - akrilna bijela + oker tempera ... Fali i prozor na strani - zaboravio u onom žaru - ali mi nije ni bitan ...
Predivno,cisto,uredno i vjerno originalu Mene je razveselila i slika od Dace je sad znam da tu ide i predivan most i bočni kameni zid sa zelenilom. Čekamo dalje