Switch to full style
Post a reply

Slicno / Autenticno...

07 May 2012, 18:55

...da u svijetu nije sve jedinstveno pokazuje i sljedeci link. Trazeci jedno nailazim na nesto drugo. Pogledajte si link pa mi recite na sta Vama lici ono sto vidite...

Jernbane.net

Re: Slicno / Autenticno...

07 May 2012, 18:58

Tražio si nešto o Švetskim željeznicama i naletio na Talijansku E 636 ;)
Prevedi: Zar su E 636 vozile po skandinaviji?

07 May 2012, 19:07

Wrong! Oni skupljaju slike željeznica iz cijelog svijeta (ne samo Švedske) pa je tako i ova Talijanka završila na toj stranici. /Zar nisi imao priliku naučiti Swiden sa nekom Šveđankom?/ :lol:

07 May 2012, 19:28

he he - puno je svedjanki ucilo mene svedski - i jezik i ...OK, talijanku ste zamjetili odmah pa se pitam zasto niste skrolali malo nize. Tu je ono sto je mene zapanjilo. ajde pogledajte pa se javite... :think:

07 May 2012, 19:30

Damir wrote:Tražio si nešto o Švetskim željeznicama i naletio na Talijansku E 636 ;)
Prevedi: Zar su E 636 vozile po skandinaviji?

...evo 1Borna ti je sve objasnio ali nije talijanka bila toliko upitna koliko ono ispod nje. (skrolaj sine)

07 May 2012, 20:12

Sigurno misliš na te stare trajvane? Jeste da su jako slični, i po boji i konstrukciji nadgrađa, ali ima dosta razlika u vratima, prednjem staklu, krovu a pogotovo podvozju! Ali svejedno na prvi pogled bi čovjek rakao - isti kao u Zg-u :shock:

07 May 2012, 20:26

1Borna wrote:Sigurno misliš na te stare trajvane? Jeste da su jako slični, i po boji i konstrukciji nadgrađa, ali ima dosta razlika u vratima, prednjem staklu, krovu a pogotovo podvozju! Ali svejedno na prvi pogled bi čovjek rakao - isti kao u Zg-u :shock:

ma TO 1Borna, kad sam ih vidio odmah mi je sinulo kroz glavu sljedece: koji je sagradjen prije - taj u Stockholmu i nas u Zagrebu? Tko je koga kopirao? Ili je u pitanju cista slucajnost. Cini mi se da je njihov na "normal spur" (1435mm) Istina je, ima razlika ali onako na prvi pogled :shock:
Post a reply