Switch to full style
Post a reply

Novi avatar

08 May 2012, 07:59

Damire, admin je promijenio avatar, jesi vidio? :o

Gdje smo li vidjeli tu pozadinu... :think:

Re: Novi avatar

08 May 2012, 08:45

Nemam pojma gdije bi to moglo biti :oops:
A,admin je dobio 20-setak fotki i samo se 3-4 vrte :evil: :violence-stickwhack: :lol: :lol:

08 May 2012, 08:59

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Daaaamiriiiiic paaaaaaatiiiiiiiiiiiiiiii :dance: :teasing-neener: :teasing-neener:

08 May 2012, 09:03

H0modelar wrote:Damire, admin je promijenio avatar, jesi vidio? :o

Gdje smo li vidjeli tu pozadinu... :think:

Damiriću, crni ptiću. Možda će ti sad biti jasnije :mrgreen:

Image

Image

A ako još uvijek imaš neke sumnje onda pogledaj ovo

Image

:happy-partydance: :greetings-wavingyellow: :greetings-wavingyellow: :greetings-wavegreen: :happy-partydance:

08 May 2012, 09:06

Ne znam kako je urednicima na drugim forumima, ali adminu je srčeko ispunjeno jer je avatar postao zbilja :happy-partydance:

08 May 2012, 09:07

Damir wrote:Nemam pojma gdije bi to moglo biti :oops:
A,admin je dobio 20-setak fotki i samo se 3-4 vrte :evil: :violence-stickwhack: :lol: :lol:

Admin nije dobio tih 20-tak fotki. Poslao si ih globalnom moderatoru :teasing-neener:

08 May 2012, 09:09

Bljak baš je ružna sa tom bijelom crtom fuj :obscene-moneypiss:

Pa sad je već vrijeme da dobijemo uvid i u zinzijeve modele,odmah otvaraj temu nemoj me ljutiti :character-beavisbutthead:

Nije ružna nego je slatka, mala, jaka, brza i sve suprotno tvom opisu :teasing-neener: :teasing-neener:

08 May 2012, 09:13

Nije ružna nego je slatka, mala, jaka, brza i sve suprotno tvom opisu :teasing-neener: :teasing-neener:

08 May 2012, 09:14

Hebi ga moja je stara 15-naestak god,a ova je prilično nova.
Ja sam i napisao da mogu komentirati samo moje modele u recenziji,ali neka frizirat ću je :lol: :lol: :lol:

08 May 2012, 09:15

Damir wrote:Hebi ga moja je stara 15-naestak god,a ova je prilično nova.
Ja sam i napisao da mogu komentirati samo moje modele u recenziji,ali neka frizirat ću je :lol: :lol: :lol:

Ova nema ni jednu ogrebotinicu, a tako će i ostati jer ću je paziti, maziti i zvati zinzica :happy-partydance:
Post a reply