Switch to full style
Post a reply

PICCOLLLOOOOOOOOO........

05 Sep 2012, 13:19

...SRETAN TI ROCKAS. Da mi budes zdrav, da mi pozivis jos dugo, dugggoooo, da se utopis u modelima malih prugica , da si nabavis jos jednog :DOG (najmanje), da :romance-grouphug: one koji :romance-kisscheek: tebe, da budes dobar prema :DANCE , i da ostanes uvjek ovako ljep i pametan..
da nikad ne pozelis zene bljiznjega svoga ( :think: ), da i dalje mozes :obscene-drinkingdrunk: i :BULBAR kao do sada.... :gun-toot:

Re: PICCOLLLOOOOOOOOO........

05 Sep 2012, 13:57

hehehehe! Dobra fora!
Sretan rooooočkaaaaaaaaaaaas! Neka ti se obistini sve što si poželio sam sebi :gun-toot: :gun-toot:

05 Sep 2012, 14:01

zinzi wrote:hehehehe! Dobra fora!
Sretan rooooočkaaaaaaaaaaaas! Neka ti se obistini sve što si poželio sam sebi :gun-toot: :gun-toot:

ma zinzi - kad je covjek :CUCKO onda je :CUCKO :CUCKO do daske , he he

05 Sep 2012, 14:02

OOOOoooo pa to je nekom rodjus pa sto ne kazes covece???!!! Da si ziv i zdrav i zelim ti da jednog dana predjes na vrtnu zeleznicu pa se lepo vozikas na modelima ti i tvoja :DANCE pa zoves nas forumase da nas vozikas po dvoristu hehehehehe!
RAZMISLI!!!

05 Sep 2012, 14:09

Brojcile wrote:OOOOoooo pa to je nekom rodjus pa sto ne kazes covece???!!! Da si ziv i zdrav i zelim ti da jednog dana predjes na vrtnu zeleznicu pa se lepo vozikas na modelima ti i tvoja :DANCE pa zoves nas forumase da nas vozikas po dvoristu hehehehehe!
RAZMISLI!!!

A dvorište je toliko veliko da može imati i pa stanica :gun-toot:

05 Sep 2012, 14:15

Pape,sretan ti roćkas i da mi budeš živ i zdrav pa da se vidimo u 11 mj u KŽMZ!

Image

05 Sep 2012, 14:47

sve naj, naj, naj, bolje za rođendan !!!

05 Sep 2012, 15:21

Brojcile wrote:OOOOoooo pa to je nekom rodjus pa sto ne kazes covece???!!! Da si ziv i zdrav i zelim ti da jednog dana predjes na vrtnu zeleznicu pa se lepo vozikas na modelima ti i tvoja :DANCE pa zoves nas forumase da nas vozikas po dvoristu hehehehehe!
RAZMISLI!!!

...daj boze zdravlja, pa mozda i to bude jednog dana a do tada :DOG

05 Sep 2012, 15:24

zinzi wrote:
RAZMISLI!!!

A dvorište je toliko veliko da može imati i pa stanica :gun-toot:

...a na jednoj od tih stanica zinzija za sefa. I onda ako nesto ne bude u redu bit ce ono: "A bem ti ........ i ........ stanice" hihihiii

05 Sep 2012, 15:27

Damir wrote:Pape,sretan ti roćkas i da mi budeš živ i zdrav pa da se vidimo u 11 mj u KŽMZ!

Image

...e moj sinko ti i tvoji
Image

a di je caletu neki :obscene-drinkingdrunk: pinota ili dva. Dobro jos se mozes izbaviti do Studenog... :lol: :lol:
Post a reply