Switch to full style
Post a reply

Stravična stanica malih vlakova

30 Oct 2012, 22:44

decki svaka vam dala loksu, super odradeni detalji bundeve, duhovi ........ zakon :obscene-drinkingcheers: :text-bravo: :text-bravo: :handgestures-thumbup:

:DOG

Re: Stravična stanica malih vlakova

30 Oct 2012, 22:57

Pa dakle zinzi...

:clap: :clap: :clap:

Što drugo reći osim:

Bojim se da me je - strah!
:dance:

30 Oct 2012, 22:59

Super je!!! S obzirom na moje prirodne, spolom odredjene teznje prema metlama, pozelim da ostane ova tema u ponudi!

Shefe, svaka cast!

30 Oct 2012, 23:02

Drago mi je da vam se sviđa. hihihihihihihihi (stravični smijeh)

31 Oct 2012, 07:26

Odlično izgleda!
Prvo sam jutros u sekundi mislio da sam kliknuo na neki krivi link dok nisam pročitao naslov Image

31 Oct 2012, 07:27

Guuuuuuba :text-bravo:

31 Oct 2012, 08:04

Dobra!! Svaka čast na inovativnosti :B :lol: :lol:

31 Oct 2012, 08:33

bravo ,mene je još sinoč kasno dobro z lecala......

31 Oct 2012, 10:00

Zakon! :)
Ova narančasta mi paše sa avatarom! :lol:

31 Oct 2012, 15:04

K A T A S T R O F A !!! Happy Haloven :?: ili kak ti se vec to zove. Kad smo mi slavili nesto pod "Happy" na dan svih svetih. Mnogi tuguju za nekime i godinama pa tako i danas. Meini osobno (a racuna se malo) neukusno, jezovito. Zinzi se potrudio ali mi se cini da je ovaj puta i promasio. Gdje smo ? Amerika ? Ne tu smo u HR. I ja se ne mogu prisjetiti nekih "Happy Halovena". Ili opet pokusavamo biti nesto sto nismo, nama je ocito jako lako poprimiti nesto sto nam ne pripada ma koliko to bilo neukusno, ali mozda dobro namjerno.
Da je tako nesto doslo za Bozic - svaka cast. Za Novu Godinu - jos bolje, pa i za Uskrs. Na dan svih Svetih, na dan mrtvih "HAPPY" - nja, nikako ne mogu podrzati ideju, a jos manje izvadbu...
I eto mene baniranog dozivotno - zasto da ne, ali barem necu slaviti, veseliti se nekom "Happy Halovenu" hi hi hi hi (kiseli smijeh)
Post a reply