It is currently 22 Jan 2025, 08:57

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ]  Go to page Previous  1, 2
  Previous topic | Next topic 
Author Message
PostPosted: 03 Jan 2013, 22:14 

Mehanotehniku ne brojimo! Mislim na Njemačke modele ili pak Austrijske jer njihova je i trgovina.
Kod nas u Rijeci nema ni Mehanotehnike,a kamoli čega drugoga. :(

Profile  

PostPosted: 03 Jan 2013, 22:19 
Site Admin

Damir wrote:
Ali,oni nisu ni pokušali izložiti koji start set ili kućice,pa kako mogu znati ako nisu probali?!
Po mom skromnom mišljenju,ako i ne ide oni to lako mogu vratiti u Austriju ili već kamo ipak to nije kvarljiva roba.

Prije nekoliko godina bila je ponuda i željeznice u Mulleru kao i objekata, automobila i sl. Cijene su bile umjerene i svatko tko je htio nešto iz ponuđenog mogao je po cijenama sličnim u austriji i kupiti! Ali, mi smo rođeni špekulanti pa odaziv i nije bio impresivan jer često gledamo cijene preko granice a ne računamo cijenu vožnje, auto ceste, izgubljenog vremena nego cijenu koju smo dobili s eventualnim popustom u Grazu, pa mwst jer se očekuje da prođeš granicu i tada je cijena jeftinija vani!
Cijene npr. kod Branka u Viru u prednaruđbi su uvijek najniže u ovom dijlu europe, no nažalost nisam siguran da li baš svi te modele nabave kod njega iz koje kakvih špekulativnih razloga- Logično bi bilo da kad već imamo "domaćeg" trgovca, sa poticanjem većeg prometa sigurno bi postao još značajniji "igrač" a time dobivao povoljnije veleprodajne cijene a u konačnici i mi kao maloprodajni kupci! D-)

Profile  

PostPosted: 03 Jan 2013, 22:25 

Damir wrote:
Mehanotehniku ne brojimo! Mislim na Njemačke modele ili pak Austrijske jer njihova je i trgovina.
Kod nas u Rijeci nema ni Mehanotehnike,a kamoli čega drugoga. :(

Kod nas ti je većina ljudi koji se ne bave tim hobijem čula samo za Mehano i misle da je to super :)
Prodali su dosta toga. gledao sam u Austriji neki dan. Ni tamo nemaju ništa posebno.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 1 hour