piccolo wrote:
K A T A S T R O F A !!! Happy Haloven
ili kak ti se vec to zove. Kad smo mi slavili nesto pod "Happy" na dan svih svetih. Mnogi tuguju za nekime i godinama pa tako i danas. Meini osobno (a racuna se malo) neukusno, jezovito. Zinzi se potrudio ali mi se cini da je ovaj puta i promasio. Gdje smo ? Amerika ? Ne tu smo u HR. I ja se ne mogu prisjetiti nekih "Happy Halovena". Ili opet pokusavamo biti nesto sto nismo, nama je ocito jako lako poprimiti nesto sto nam ne pripada ma koliko to bilo neukusno, ali mozda dobro namjerno.
Da je tako nesto doslo za Bozic - svaka cast. Za Novu Godinu - jos bolje, pa i za Uskrs. Na dan svih Svetih, na dan mrtvih "HAPPY" - nja, nikako ne mogu podrzati ideju, a jos manje izvadbu...
I eto mene baniranog dozivotno - zasto da ne, ali barem necu slaviti, veseliti se nekom "Happy Halovenu" hi hi hi hi (kiseli smijeh)
Apsolutno svatko ima pravo na mišljenje.
No isto tako i svi ostali imaju pravo na mišljenje.
Reakcija većine je najbolji dokaz da li je ovo katastrofa...
... mada je činjenica da ima (odnosno je bilo) nekih stvari na forumu
koje su - katastrofa...
Vrhunska ekipa je svakako podstrek da se to ipak ignorira i da još jači
nastavimo uživati čim više u najdražem hobiju.
bubihž wrote:
eto da tu kažem mišljenje
Šteta da te nema u svim ostalim temama, izrada/prerada/događanja/fotki... već baš - tu
Forum bi nam bio puno bogatiji sadržajima, da neki ljudi počnu sudjelovati i pisati/pomagati...
bubihž wrote:
nisam sretan na ovakav izgled stranice
štujemo grozan amerikanski običaj
ali to je samo moje mišljenje
Greška je napravljena u samom startu. U shvaćanju...
Pa zar nije očito da je ideja u zabavi i poticanju druženja, barem virtualno?
Pa i sam naš hobi je vrlo sličan po ideji, uživanje, i svako druženje kao bonus...
U ostalom, pogledajte oko sebe, poslušajte radio program.
Nitko ne priča o skrivenim konotacijama, već svi pokušavaju barem na jedan dan
zaboraviti brige i ljude potaknuti da budu malo sretniji/sa smiješkom na licu...
Tu je odmah i odgovor za izgled stranice.
Ove kombinacije boja svakako nisu održive na duge staze.
Pa svi bi bili
..
Malo se opustite i recimo... krenite gledati fotke cisalpinovih diorama!