fliperi wrote:
Svaka čast - prvo na besprijekornom tutorijalu - koji je išao u sve detalje - pa vidiš da skoro nema potpitanja !
Drugo - drveće je prekrasno .
ALI - spužva nema prozračnosti - što je velika šteta s obzirom koliki je trud uložen u deblo !
Mislim da ovaj trud i rezultat tog truda zaslužuje Heki krošnju 1551 ..
samo naprijed
Hvala
Možda neke slike nije trebalo stavljati jer su opisane tekstom da ne može biti jednostavnije, ali ipak ja sam osoba koja kad objašnjava voli to na što bolji način dočarati a to sam radio sa slikama...
Istina spužva nema one prozračnosti. Mada na slikama kako sam napisao ranije to ne izgleda baš najljepše (nažalost
)
Eksperiment je stao sa spužvom jer se je pokazala kao najbrže, jednostavno, poprilično realno, dostupno i jeftino rješenje za napraviti.
Podržavam Heki za krošnju svakako
Ovim tutorialom sam htio pokazati da ne treba uvijek sezati za originalom, već možemo nešto napraviti i sa materijalom na kojem možda sada i sjedimo (spužva)
H0modelar, Daco i nino su već dali prijedloge za sljedeći nivo ovih drvaca ali jednostavno neke druge radnje na maketi u klubu su malo zaustavile napredak drveća.
Ovo drvce je školski primjerak i nisam vam zbog jednostavnosti napisao neke stvari. To znači ako sam pokazao kako napraviti drvo, ne znači da sada s vremena na vrijeme neću ići detaljizirat neke stvari kako bi i Vi svi imali kvalitetna
bjelogorična drvca od nule