23 Jan 2014, 22:06
23 Jan 2014, 23:42
24 Jan 2014, 06:13
24 Jan 2014, 07:48
24 Jan 2014, 08:19
24 Jan 2014, 19:13
Damir wrote:Dobro došao! A,tek da vidiš maketu gosp. Urbića uživo...
24 Jan 2014, 19:19
Daco wrote:Dobrodošao, druži se s nama, pitaj što te interesira!
24 Jan 2014, 19:31
simmeone wrote:Daco wrote:Dobrodošao, druži se s nama, pitaj što te interesira!
Koliko košta jedna vaša prosječna maketa koju sta napravili?
24 Jan 2014, 19:54
Daco wrote:simmeone wrote:Daco wrote:Dobrodošao, druži se s nama, pitaj što te interesira!
Hm, neznam što konkretno misliš pod pojmom maketa? Cijena makete ovisi o veličini, količini materijala - mislim na izbor modela objekata, tračničkog materijala, izboru modela vozila, zahtjevnosti reljefa, ugradnji car sistema, rasvjeti i posebnim efektima.. dakle puno faktora čini cijenu makete!
Predlažem da konkretnije napišeš što su tvoji predmeti interesa!
24 Jan 2014, 20:06
simmeone wrote:Daco wrote:simmeone wrote:Daco wrote:Dobrodošao, druži se s nama, pitaj što te interesira!
Hm, neznam što konkretno misliš pod pojmom maketa? Cijena makete ovisi o veličini, količini materijala - mislim na izbor modela objekata, tračničkog materijala, izboru modela vozila, zahtjevnosti reljefa, ugradnji car sistema, rasvjeti i posebnim efektima.. dakle puno faktora čini cijenu makete!
Predlažem da konkretnije napišeš što su tvoji predmeti interesa!
Mislim na cijenu prosječne makete koju ste napravili uzimajući u obzir sve što si napisao. Izvinjavam se na mom prijašnjem nejasnom pitanju. Nisam još upoznat sa svim aspektima izrade makete pa sam malo "požurio" sa pitanjem