Switch to full style
Post a reply

Inflameswetrust

05 Jun 2014, 14:37

Pozdrav svima!

Nakon posjećivanja izložbe na GK prošli tjedan, odlučio sam se registrirati ovdje.
24 su mi godine, trenutno sam nezaposleni informatolog, ljubitelj željeznice i zrakoplovstva (uglavnom velikih, ne bavim se naročito modelima i maketama). Zadnjih 5 godina aktivan sam na forumu zeljeznice.net, i možda će me netko ovdje prema nicku i prepoznati.

Lijep pozdrav svima!

Re: Inflameswetrust

05 Jun 2014, 16:20

Dobro došao! :B
I ja sam na tome forumu registriran,ali posjetim ga 2 x godišnje tako da nisam ni sam sebi poznat,a kamoli da tebe znam. :lol:
Svi mi koji se bavimo ovim hobijem volimo veliku željeznicu jer je to usko vezano za naš hobi. Tko zna možda se i ti zaraziš pa kreneš sa modelima i maketom!? prugica
Btw. na ovome linku su ti EKŠNI i reportaže naših članova u susretu sa velikim vlakovima:
Putopisi

05 Jun 2014, 16:37

Dobro nam došao
:text-welcomewave:

05 Jun 2014, 19:12

Hvala na dobrodošlici!

Nažalost, sumnjam da ću se u skorije vrijeme početi baviti modelarstvom. Za moje bangladeške prilike to je malo skup sport. Doduše, kupio sam preko oglasa jednu troosovinsku američku manevarku za vitrinu, (ovakvu) , a onda sam shvatio da se one nepokretne mogu nabaviti za nešto manju cijenu. Sad imam i plavu Mallardicu.

Po pitanju željeznica skupljam literaturu, grafikone, vozne redove, priručnike i upute, raznoraznu dokumentaciju, fotografije...na kraju, i to dosta košta.

U svakom slučaju, već vidim da ću ovdje provesti pristojan dio vremena pregledavajući ljepote iz svijeta malih željeznica, a nadam se da ću s vremena na vrijeme uspjeti dati i svoj skroman doprinos.

Pozdrav

05 Jun 2014, 20:43

Pozdrav.
Odmah na početku teme znao sam da te od nekud znam :lol:
Nadam se da ćeš možda ipak početi sakupljati modele a i možda kakav krug tračnica složiš nakraju svega i provozaš. Nikad se nezna :BLACK-:
Kažeš literatura... pa imamo mi i temu sa literaturom pa pogledaj i nadopuni slobodno sa svojim prilozima (neka se vidi da smo načitani :lol: )
Eto dobrodošao i nadam se ugodnom druženju :greetings-wavegreen:

05 Jun 2014, 23:24

Damir wrote:... tako da nisam ni sam sebi poznat,a kamoli da tebe znam. :lol:
...

Čuj to Image ... imam ja tvojih par fotki pa ti ih mogu zamejlat da si isprintaš i metneš u takujin Image

inflameswetrust ... Image

06 Jun 2014, 06:37

thomcro wrote:imam ja tvojih par fotki pa ti ih mogu zamejlat da si isprintaš i metneš u takujin

:lol: :lol:

Btw. inflameswetrust vidim da te pali "amerika" i to u N-u!?
Znači ti i Felix će te se jako dobro slagati! 8-)

06 Jun 2014, 07:09

:flags-usa:

06 Jun 2014, 07:39

Image

LP Sini

06 Jun 2014, 08:20

Dobro nam došao :gun-toot:
Post a reply