Switch to full style
Post a reply

keko

24 Apr 2012, 13:55

Evo da se i ja zabilježim i predstavim, iako se svi već manje više znamo što uživo što preko foruma.
Bavim se modelarstvom već skoro tri godine u u to vrijeme sam uspio napraviti jednu H0 maketu, rasprodati je i početi iznova ali u N mjerilu.
Iz Osijeka sam, ali živim i radim, kao dirigent, u kazalištu Komedija u Zagrebu.

Re: keko

01 May 2012, 18:58

Pošalji nam svoju email adresu na naš mail vhervoj@gmail.com radi dogovora. Pozdrav

01 May 2012, 20:00

Keko, mogao bi prvom prilikom kad budeš imao vremena :?: pokazati pod moja maketa i pokojnu HO maketu. Ovdje ima dosta novih koji je nisu nikad vidjeli a mislim da iako je bila relativno mala zaslužuje da se još jednom pokaže (barem u 20-ak najboljih slika) A naravno i nove N makete, svakako od početka.... :violin: (mislim da bi trebali naći i jednog dirigenta u smajlićima, dobro bi ti pristajao) :lol:

01 May 2012, 20:24

keko wrote:Evo da se i ja zabilježim i predstavim, iako se svi već manje više znamo što uživo što preko foruma.
Bavim se modelarstvom već skoro tri godine u u to vrijeme sam uspio napraviti jednu H0 maketu, rasprodati je i početi iznova ali u N mjerilu.
Iz Osijeka sam, ali živim i radim, kao dirigent, u kazalištu Komedija u Zagrebu.

...dobro ti nama dosao, ali mi se cini da te vec odnekuda poznajem :violin: :character-smurfguy:

28 May 2012, 13:11

1Borna wrote:Keko, mogao bi prvom prilikom kad budeš imao vremena :?: pokazati pod moja maketa i pokojnu HO maketu. Ovdje ima dosta novih koji je nisu nikad vidjeli a mislim da iako je bila relativno mala zaslužuje da se još jednom pokaže (barem u 20-ak najboljih slika) A naravno i nove N makete, svakako od početka.... :violin: (mislim da bi trebali naći i jednog dirigenta u smajlićima, dobro bi ti pristajao) :lol:

Potrudit ću se da i pokojnu H0 maketu predstavim... ;)

Konačno je ludnica koja je trajala skoro tri mjeseca u subotu završila...pa se sad mogu posvetiti maketi s koje treba skinuti dobar sloj prašine.

Ovo je bio razlog mog nestanka na neko vrijeme.

Image

Image

Cabaret

Ako je netko zainteresiran neka se javi ;)

28 May 2012, 13:25

Hmm, kako da shvatimo navedene razloge odsustva....bio si sa lijepom curom (sa prve slike) u Cabaretu cijelo vrijeme :?: :DANCE

28 May 2012, 13:34

keko wrote:Konačno je ludnica koja je trajala skoro tri mjeseca u subotu završila...Ovo je bio razlog mog nestanka na neko vrijeme.

:clap: :clap: :clap:
Sve sve čestitke
Sve novine i portali :WR da je predstava sjajna
Jedva čekam da to vidim, ali samo kad ti dirigiraš

Trebao sam biti u četvrtak na otvorenoj probi al se moja draga prehladila ....
Čuček nas je pozvao

28 May 2012, 13:59

1Borna wrote:Hmm, kako da shvatimo navedene razloge odsustva....bio si sa lijepom curom (sa prve slike) u Cabaretu cijelo vrijeme :?: :DANCE

Sa svim lijepim curama sa slika sam cijelo vrijeme bio... :D

felix wrote: :clap: :clap: :clap:
Sve sve čestitke
Sve novine i portali :WR da je predstava sjajna
Jedva čekam da to vidim, ali samo kad ti dirigiraš

Trebao sam biti u četvrtak na otvorenoj probi al se moja draga prehladila ....
Čuček nas je pozvao

Svakako dođite jer je predstava super! Ja ću vjerojatno iduće sezone dirigirati... :D
Post a reply