Switch to full style
Post a reply

Tihomir

24 Apr 2012, 13:58

Evo da se i ja predstavim moje ime je Tihomir poznatiji po Wilson1 obozavam vlakove u HO mjerilu i znam da sam na pravom mijestu.Pozdrav svima :D

Re: Tihomir

24 Apr 2012, 13:59

Alo,prika! Dobro došao ;)

24 Apr 2012, 14:00

Malo vise o meni :D Sakupljam vlakove u HO scali vise od dvije godine.Prioritet mi DB Piko,Roco modeli.Imam 12 kompozicija, 12 lokomotiva,40 vagona i nedovrsenu maketu 2,5 m sa 1,5 m.Prvi nezaboravni susret s modelima sam imao 1989 god na Glavnom Zagrebackom Kolodvoru koji su bili postavljeni koliko se sijecam u izlogu predvorja iste i tu je ljubav zapocela prema malim vlakovima koja traje i danas.Naravno u vlaku sam upoznao i sadasnju zarucnicu :) znaci cijeli moj zivot je isprepleten vlakovima.Jos da sam strojovoda nebi mi bilo kraja.Toliko o meni nadam se da je dovoljno za pocetak.Uskoro i slike.Pozdrav

24 Apr 2012, 14:01

zanimljiv životni put isprepleten željeznicom...
jedva čekamo slike svega navedenog... naravno, slika zaručnice nije nužna.... :-P

24 Apr 2012, 14:01

Hvala,hvala.Slike malih vlakova uskoro a slike moje zarucnice cuvam ljubomorno.Vjerujte mi na rijec izgleda bolje nego najbolji i najskuplji DB vlak koji je ikad proizveden.Pozdrav :D
Post a reply