Switch to full style
Post a reply

Kasti- malo o meni

24 Apr 2012, 20:01

Pozdrav svima. Šta reči o sebi. Sa 5 godina vlakovima me zarazio moj otac. Utom trenutku on sa svojih 83 godine ima malu maketu a ja još uvjek radim. U 43 godine igranja vlakovima probao sam sve od Z ,N i svih sistema H0. AC i DC uključujuči i Trix express. Kad se osvrnem u početak vidim, da mi najviše zadovoljstva nude parnjače koje sam imao sreču i doživeti i voziti se na njima. Sa ocem svaki moguči tren kada je mama bila na poslu iskoristili smo za spajanje tračnica i vožnju kada je bila doma otišli smo na stanicu i pratili prave vlakove koji su prolazili. Pored laganog napredka na maketi mi tadašnja stvar i danas nudi puno zadovoljstva. u dnevnom boravku sklopim krug 3x2 m i vozim lokomotive i uživam u pokretanju svih pogonskih greda , križnika i ostalih djelova. Trenutno mi je financijska situacija smanjila kolekciju ali valjda čemo je povečati. Bez vlakova ne ide. Volim, da pratim svaki pokušaj izgradnje maketa i modula gde uprkos svojim iskustvom uvjek nadjem nešto novo.
Na kratko to je to.
Kasti

Re: Kasti- malo o meni

01 Jun 2012, 02:05

"Na kratko i to je to" - dovoljno da si tu gdje jesi, dovoljno da i dalje obozavas parnjace pa makar samo u vidu modela.
Drago mi je da si sa nama a i uvjek imas nesto ljepoga za prodati sto pomaze opet nekom drugom. Zivjele parnjace B:B

Re: Kasti- malo o meni

01 Jun 2012, 21:22

Dobrodošao Igore!
Post a reply