24 Apr 2012, 20:23
Cao.. ja se zovem Bora i iz Obrenovca sam! To je jedan grad u Srbiji koji ima dve elektrane i vazduh bas i nije nekog kvaliteta ali sta da se radi hehehee!
Svega 2 godine sam u prici oko modelarstva i od prvog dodira sa zeleznicom i mislim da sam dosta napredovao.. Naravno jos uvek imam dosta toga da naucim!
01 Jun 2012, 02:12
Ziv ti nama bio, Bora (unatoc loseg zraka) Za utjehu niti u ZG nije zrak neke "kvalitete" ali tko misli na to kad se bavis sa ovim nasim hobijem. Drago mi je da si sa nama jer se cesto nasmijem tvojim komentarima a obozavam gledati i tvoje radove (kako napreduje radionica za lokse) Pozdrav Wendy
PS: u dvije godine imas se sa vise pohvaliti nego mnogi od nas
01 Jun 2012, 21:12
Heheheee hvala piccolo trudim se biti pristojan a i komican ujedno
! Radionica za lokse trenutno ceka dalje radove ali se radi oko nje tako da ce fotke biti kad se sve zavrsi a do tad evo upravo sad cu predstaviti jos jedan patent za mehanizam od skretnica OBRATI PAZNJU
!!!
16 May 2014, 21:58
Čitam sada vijesti o polavama u Srbiji i pročitam da je u Obrenovcu počela evakuacija stanovnika. Naravno da sam se odmah sjetio Brojčileta. Nadam se da je dobro i da će se ubrzo javiti. Brojčile imaš veliki pozdrav iz Samobora. Čuvaj se.
17 May 2014, 08:03
Vjerujemo da je Brojcile (kao i svi njegovi) OK. Čekamo vijesti ...
18 May 2014, 15:02
Maloprije vidio na Fejsu daje živ u Beogradu, a šta je sa modelima i maketama trenutno se nezna.