Switch to full style
Post a reply

Zelengrad

24 Jul 2012, 22:39

Bok! B:B :B

Mi smo ŽTP Zelengrad i volimo vrtne željeznice (mjerilo IIm ili G)! Našu maketu koju gradimo od 2007/8. ukratko smo predstavili na stranici "Moja maketa", a naš vozni park možete pogledati ovdje. Osim vrtnih, volimo i druge male vlakove, ali i prave željeznice, a jednog od nas dok je bio mali baka je svaki dan vodila prije ručka ispratiti samoborček u 11.15 sa samoborskog kolodvora! :dance:

U početku, imali smo namjeru u vrtu sagraditi malu jednokolosječnu tramvajsku prugu u mjerilu G, s dva tramvaja, par stanica i kojom kućicom. Što se u međuvremenu dogodilo i u što se pretvorio naš vrt, možete vidjeti na našoj mrežnoj stranici...

Lijep pozdrav,

Image

Re: Zelengrad

25 Jul 2012, 06:41

Lijepo je da ste se i na ovom forumu predstavili sa projektom i realizacijom "ŽTP-a Zelengrad" !
Napokon u našoj domovini imamo primjereni postav vrtne željeznice! :text-bravo:
Čestitke "ministarstvima", "županima", "gradonačelnicima", "direktorima" i šljakerima na realizaciji - dokaz da se i kod nas može ! D-)

U očekivanju izvještaja o nastavku radova, pozdrav! :COF

25 Jul 2012, 10:37

Hvala od srca, Daco! :happy-partydance:

Malo po malo, ali sve se može! Što se tiče nastavka radova, nakon vijadukta trenutno gradimo Borski rajon i upravo smo jučer (tik pred pljusak) u zelengradska skladišta utovarili novu paletu od tonu betona (+opločnici)! Bila je to trka s vremenom, ali srećom nismo :DEAD
Kad se vrijeme malo proljepša i ustabili, nastavljamo sa :digg !

Pozdrav,

B:B :B

25 Jul 2012, 14:38

Drago mi je vidjeti vas (i pratiti) i ovdje.....samo što ste i dalje tajnoviti!
Makar mislim da bi doživjeli stampedo znatiželjnih kad bi objavili adresu, i više nebi bilo mira u Zelengradu......
(jednog dana bi mogli i početi zarađivati na ulaznicama u mali zeleni raj, kao što to radi i većina vanjskih rajeva sa uskotračnom željeznicom na otvorenom)
Za sada mi preostaje tražiti vas uz Google Earth, samo što je Zagreb povelik..... D-)

25 Jul 2012, 16:13

Ja očekujem da me netko od vas Purgera odpelja u Zelengrad da se uvjerim svojim očima u tu divotu... D-)

25 Jul 2012, 17:34

Je, u raj se ne ulazi samo tako.....lako! Ja sam poslao molbu za kratki prijem pred skoro godinu dana ali osim nedorečenog odgovora ništa....pa čekam u čistilištu i dalje! :A-.

25 Jul 2012, 18:27

Borna, Direkcija ZŽ upozorila je odgovornog člana uprave na to, obećao je da će se uskoro sve riješiti na obostrano zadovoljstvo! B:B

25 Jul 2012, 18:31

Damir wrote:Ja očekujem da me netko od vas Purgera odpelja u Zelengrad da se uvjerim svojim očima u tu divotu... D-)

Sa žaljenjem moramo odgovoriti citatom s FAQ-stranice Zelengradskih željeznica:

2. Mogu li posjetiti Zelengrad uživo?

Na žalost, ne. Osim ako slučajno nemate dobru vezu u Direkciji Zelengradskih željeznica, možete ga posjetiti samo virtualno.

Eto, siroti Borna čeka već godinu dana, unatoč tome što ima vezu u Direkciji! :DN

S poštovanjem,

Image

25 Jul 2012, 21:36

Jel vidiš Damire kako je teško ući u raj! Ja imam obavezu šutnje i čuvanje tajne pa i nošenje crnog poveza preko očiju.....i smjet ću samo reći- bio sam u raju al neznam
gdje je.... :CRY

25 Jul 2012, 22:07

To je tajno društvo "Masona",neću se petljati s vama... :lol:
Post a reply