Switch to full style
Post a reply

Kontejnerski pozdrav :)

06 Nov 2012, 22:17

Pozdrav svima!

Zovem se Goran, 30 mi je godina i još uvijek sam lud za vlakićima :B
"Zarazio" me djed, prvim krugom H0 Mehanotehnike sa 2-osovinskom štucavom parnjačom i, čini mi se, 3 vagona. Nakon toga tu je bilo par setova Mehanotehnikinih amera pa se skupilo pruge za maketu koja nikad nije dobila krajolik. Kao što to obično biva, rastavljena je u selidbi i nikad više sastavljena. Ali bilo je gušt vozikati prije navedeno + Lima 4-dijelni TGV iz start seta, neopterećen podnebljem, epohama i radijusima :lol:

Sada? Maketu nemam, ali želim jednoga dana (sa blagim radijusima :DREAMY ). Nadam se i prije penzije :BORED
Čitam sve ovdje i na malimželjeznicama, tu i tamo zalutam i na koji drugi forum uključujući i one sa velikim vlakovima. Tamo sam naletio i na krivca za moj nick(name), a potonjeg se trudim opravdati i u 1:87. Lokica je tu, nešto kontejnerskih vagona isto. Nedavno sam ulovio par DB AutoZug vagona za Helgu Hamburg-Rijeka...
Uglavnom, trenutno sam samo u hrčak-modu, skupljam. :GUN

Kada će biti fotki mojih modela, ne znam. Daco i Cisalpino su mi nabili prilične komplekse po tom pitanju :text-coolphotos: :DROOL
Nadam se da ću jednom postati koristan na ovom forumu, težiti ću ka tome. :EL
prugica

Re: Kontejnerski pozdrav :)

06 Nov 2012, 22:28

Lijepo je da si se pridružio forumu i želim ti dobrodošlicu! :obscene-drinkingcheers:
Sigurno da će ti sadražaji objavljivani na ovom forumu pomoći da osmisliš maketu, da se profiliraš u sakupljanju svima nam dragih vlakova! :gun-toot:

pozdrav Daco

06 Nov 2012, 22:29

:text-welcomeconfetti:
i da ti se sve prugica želje ispune

06 Nov 2012, 22:50

Dobrodošao! I uživaj s nama! :)

06 Nov 2012, 23:08

sretnostigel,a kaj se kompleksa tiče,nebi se zamaral prugica

06 Nov 2012, 23:28

Hvala svima na dobrodošlici i lijepim željama! :obscene-drinkingcheers:

06 Nov 2012, 23:34

Prekrasan uvod i predstavljanje!

:clap: :clap: :clap:

Samo se ti druži sa nama i piši u ovakvom stilu - i svi ćemo uživati u tvojim postovima.

Dobrodošao!

:B

PS

Slobodno kreni sa temom o svojim vizijama i željama!
Ako ništa drugo, ja ću ti se priključiti u onom dijelu o blagim radiusima... :lol:
:DOG

07 Nov 2012, 06:51

:text-welcomewave: D-)

07 Nov 2012, 07:51

Dugo si ti ovdje i škicaš povremeno ;)
Svejedno dobro nam došao, uživaj u vrhunskim fotkama i postavi svoje bez kompleksa :B

07 Nov 2012, 10:54

:text-welcomewave:
Post a reply