Switch to full style
Post a reply

LP iz Zagreba

28 Nov 2012, 17:14

Prije neg li lupim svu silu pitanja (i njima pripadajućih podpitanja) red je predstavit se: ime mi je Janko (na svemrežju više znan kak Janimir), nemam još 50 godina, al više od 30 godina nemam željeznicu… Kak klinca me japa zarazil N vlakićima, imali smo sasvim fini vozni park, no kak smo brat i ja rasli, tak je nekaj moralo izać iz stana. Otišlo na tavan u viksu i od tam otuđeno. A kaj sad? Niš, osim kaj bi sad moja kći (10 ljeta ima) slagala s tatom malo “suvislije” makete. Najme, guštam se već niz godina slažući diorame (poglavito božićne tematike u ovo doba godine) pa bi se s vremenom vratil N skali… Za veću nema mjesta doma, još manja nema smisla. Za Božić bum joj zel nekakav početni setić s ebaya, al za godinu iza, ak Bog-da-zdravlja a netko penez, bi se igral s kompleksnijim programom… Odoh sad oblikovat pitanja :D

Re: LP iz Zagreba

28 Nov 2012, 17:22

Ovo je prava navala N-ovaca na forum :dance:
:text-welcomewave:
Fotke diorama želimo čim prije :)

28 Nov 2012, 17:34

ovo s fotkama bu malo teže… fotograf a bez fotki… tctctc :D
naime, u nedostatku prostora prošlogodišnje odlaze k puncu na tavan, a aktualne obično postanu igralište za kćerkine vile, vitezove i ina čudesa ;)
no, s obzirom da sam taman počel rad na “jaslicama na Medvednici” (zapravo nekakvom bregu) njih bi mogel i dokumentirat i poslat u onaj dio “drugi hobiji”…

i fala na dobrodošlici :)

28 Nov 2012, 17:54

Dobro nam došao :B
Jedva čekam slike jaslica

28 Nov 2012, 18:36

Dobrodošel! D-)

Kako se blagdani bliže sigurno će biti interesantnih uradaka koje željno očekujemo i na forumu! :WR

28 Nov 2012, 21:29

Janimir kao ONAJ Janimir, vlasnik najbolje stranice za fotografe u Hrvatskoj i debelo šire?!
E pa ovo je jako ugodno iznenađenje! Dobrodošao od sveg srca!!!

28 Nov 2012, 21:37

Dobro dosao

28 Nov 2012, 22:44

pyriel wrote:Janimir kao ONAJ Janimir, vlasnik najbolje stranice za fotografe u Hrvatskoj i debelo šire?!

Čini se da da.
imaš link u Janimirovom profilu

28 Nov 2012, 23:45

Janimire, dobrodoslica i od mene. I sam kaj si spomenul da bi se vratil N-u, mam sam i ja na to pomislil - ali nisam siguran da bum imal cajt.
I ja jedva cekam tvoje fotke...

29 Nov 2012, 10:49

hvala na dobrodošlici :)
i je pyriel, kriv sam… ;)
Post a reply