Post a reply

Re: crtica o meni

02 Jun 2012, 00:02

piccolo wrote:
Gromka wrote::mrgreen: :KV :DANCE

ooodlican prijedlog...
btw, koliko mi je poznato, poprilicno smo si blizu... za koji dio zelis da ti budem susjeda? za secer ili plinsko kuhalo? ;)

SECER GROMKA, SECER, tko bi te slusa cjelo vrijeme dok kuhas djem :lol: :lol: :lol:

Hahahaha, ovo je luuuudooooo :gun-toot:

02 Jun 2012, 08:03

a jeste me raspekmezili s tim pekmezom
ili ako je džem u pitanju - razdžemili :lol:

02 Jun 2012, 08:55

felix wrote:a jeste me raspekmezili s tim pekmezom

LAko se tebi zezati, ali nećeš ti plaziti po placevima, slušati cijenkanje i nanašati jagode :whistle:

12 Jun 2012, 20:58

zinzi wrote:

LAko se tebi zezati, ali nećeš ti plaziti po placevima, slušati cijenkanje i nanašati jagode :whistle:

...zinzac, nabavi si avatara. Ne smiju na plac, ne smiju u ducane ali zato smiju u skoro 99% kafica (znam da znas o cemu govorim), a kad je vec kupljeno lako je to strpati u "gepeck"

12 Jun 2012, 21:03

piccolo wrote:
zinzi wrote:

...zinzac, nabavi si avatara. Ne smiju na plac, ne smiju u ducane ali zato smiju u skoro 99% kafica (znam da znas o cemu govorim), a kad je vec kupljeno lako je to strpati u "gepeck"

Sve jagode su već u džemu. Nije bilo puno. Oko 15kg, a gromka je vrhunska pregovaračica pa je to brzo bilo gotovo. Je me malo handrila oko čišćenja istih, ali zadovoljan sam :DANCE

13 Jun 2012, 15:32

mhm...
ogovaralo me se... je li?

15 kg? kako si uspio samo toliko zbrojiti? :KV

13 Jun 2012, 16:52

15 kg ? Sa peteljkama ili bez ?

24 Jun 2012, 20:30

Ciao, deckiiii :BEE-:

Sezona jagoda uspjesno okonacana, pa potom sezona visanja (s peteljkama :EAT ), sad slijedi sezona marelica :digg
Uglavnom, vracam se uskoro :gun-toot: :KV

24 Jun 2012, 21:37

Bila ti meni živa i zdrava... D-)

24 Jul 2012, 11:56

:COW_2

evo me... pekmezi su skuhani :BULBAR

ako netko ima informacije o borovnicama (ne, piccolo, ne skupima, povoljnima), molim da ih podijeli sa mnom na pp... da se ne bi pekmezili jos vise (racunam na gorane i okolicu ;) ) :greetings-clappingyellow:
Post a reply