Switch to full style
Post a reply

Svjetlosni signal na vagonu

22 Nov 2013, 09:36

Ovo je produkt dosade i ženinog kvocanja. Čovjek se povuče u osamu bolje nego dođe do lomljenja nečije kičme pa se upušta i u ono što nikada prije nije radio... :lol: ;)

Ovdje se radi o jednom običnom teretnom vagonu Roco proizvodnje koji je na sajmu u Grazu koštao 2 eura,ali naravno spustio sam ga na 1 eu. :happy-partydance:

Image

Re: Svjetlosni signal na vagonu

22 Nov 2013, 09:38

Zatim sam našao među rezervnim djelovima i svakojakim đinđulama far od Kleinbahn-ove parnjače br.80 i probužao joj srcište.

Image

Na vagonu sam isto tako izbušio rupu na željenom mjestu gdje bi ta lampa trebala biti.

22 Nov 2013, 09:40

Za kontakte na kotačima da bi to sve svjetlilo poslužio sam se bakrenim lamelama koje su nekada napajale
tramvaj od Mehanotehnike te žice iz vagona polemio (iako mi lemljenje ide grozno).

Image

22 Nov 2013, 09:41

U lampu sam stavio komadić crvene okrugle plastike,a odotraga montirao žaruljicu koja je osvjetljavala onaj od prije spomenuti tramvaj.

Image

22 Nov 2013, 09:46

Naravno vagon je iznutra puknut što i nisam primjetio pri kupovini,a i dobro sam prošao za taj 1 eu. :gun-toot:

I nakraju vollaaaa...
To bi trebalo biti kao svjetleći signal na vagonu.
Dozvoljeno vam je samo hvaliti ovaj rad,pogrde ne želim čitati jer dobro znate da sam lak sa živcima. :teasing-neener: :lol: :lol: :lol:

Image

22 Nov 2013, 09:47

Image

Image

22 Nov 2013, 11:50

Jako dobro,
Jaaaaako dooobro

:text-bravo:

22 Nov 2013, 14:28

Ljepo si to napravio. Sad uzmeš neke žice i lemiš, pa tako postasneš profesionalac nitko se ne rodi pa zna B:B
Kao ja naprimjer :liar:

22 Nov 2013, 14:48

Uuuu...

:clap:

:obscene-drinkingcheers:

22 Nov 2013, 15:37

Damir wrote:Dozvoljeno vam je samo hvaliti ovaj rad,pogrde ne želim čitati jer dobro znate da sam lak sa živcima. :teasing-neener: :lol:

:B Strah je vrah... ;) :lol:
Post a reply