evo mene sa novim projektom Lokomotive JŽ 667 ili Ruska TEM 2
taj model nebi nikad radio ali dobio sam odljevak i sve za izradu modela od Slavkoja Jovanoviča za poklon,
stajala je u ormaru sugurno 2 godine,pa sam je danas po slučajnosti pronašel i rekel
"a zakaj nebi i tu lokomotivu imal u kontingentu JŽ loksi "
pa evo modela na grubo sklopljenega i motoriziranega
Attachment:
DSCN6168.JPG [ 61.76 KiB | Viewed 12505 times ]
Attachment:
DSCN6169.JPG [ 61.61 KiB | Viewed 12505 times ]
Attachment:
DSCN6171.JPG [ 62.57 KiB | Viewed 12505 times ]
i kak je provozala
i kratak opis te lokomotive:
Orginal te lokomotive je ALCO RSD1,Rusi su jih dobili od USA kao poklon posle drugog svetskog rata,u raznim modifikacijama je nastala ta TEM 2. A dve sta stigle u Makedoniju prilikom izgradnje rafinerije,nekoliko godina su služile u rafineriji a onda su bile predane JŽ-ju i dobile oznaku JŽ 667. Taj tip je bio u Jugi sa samo dve lokomotive 667-001 i 667-002
Joined: 06 Jan 2014, 16:53 Posts: 129 Location: Murska Sobota
Odlično Sini! Glede na rjo, bi rekel, da je ta samo še za odpad Predlog. Če nameniš lokomotivo starati, je bolje, če uporabljaš semi mat barve. Končni efekt bo boljši. Ko lokomotivo načne rja, še posebej tako kot v tvojem primeru, barva tudi zbledi.
Users browsing this forum: No registered users and 11 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum