It is currently 23 Nov 2024, 00:31

All times are UTC + 1 hour

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1665 posts ]  Go to page Previous  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 167  Next
  Previous topic | Next topic 
Author Message
 Post subject: Re: KŽMZ
PostPosted: 21 May 2012, 22:09 
Site Admin

robogovi4 wrote:
Pozdrav,
znam, možda ni mjesto u ovoj rubrici al da bez veze ne otvaram novu temu;
na burzi sam kupil one male "ražnjić lampice", sad se uspostavilo da mi fali još par komada pa ak tko zna (a znam da zna) ime "autora" gdi bi se mogel obratit.

Isto tak, neko je prodaval, mislim "Viesmann", signale al sam bil len pitat za cijenu i kupit pa....... (jel ima još koji i kod koga :?:

I dalje, (je, je ima još pitanja) na onoj klupskoj H0 (modulnoj) je stajala jena, mislim SŽ dizelka (ona zelena), tko to radi i dal to i prodaje :?: (da mi se drugi put ne motaju :obscene-tolietclaw: misli po glavi :lol:

Za toćne odgovore nudim :obscene-drinkingcheers: do :obscene-drinkingdrunk:

..lampe je prodavao Dubravko K.

..vismaNna Nemad M.

..prerada modela "zelse" na forumu

za sve dodatne informacije može i sutra u klubu! :P

Profile  

PostPosted: 23 May 2012, 17:58 

Zašto otac i sin i opet nisu ništa dobili na lutriji ?

Profile  

PostPosted: 23 May 2012, 18:06 

Zato jer su kupili samo jedan listić, a trebali su barem dva (x10, i to u razna vremena) :liar: /fakat je da su izvučeni uglavnom listići kupljeni među zadnjima, miješanje nije bilo dobro izvedeno!/ :naughty:

Profile  

PostPosted: 23 May 2012, 18:19 
Site Admin

1Borna wrote:
/fakat je da su izvučeni uglavnom listići kupljeni među zadnjima, miješanje nije bilo dobro izvedeno!/ :naughty:

Apsolutno NETOČNO! :angry-argument: Da ste bili prisutni izvlačenju vidjeli bi da su kupone izvlačile jedna trogodišnjakinja i najmlađa školarka! Dakle čista sreća! :clap:
A otac i sin - više sreće drugi puta! :mrgreen:
Više kupona - veća vjerojatnost! D-)

Profile  

PostPosted: 23 May 2012, 18:36 

Prema zakonu vjerojatnosti,vrlo je mala mogućnost da budu izvučeni samo brojevi 78xx,a nijedan broj 77xx.Kao da ovi zadnji nisu ni bili u bubnju.

Profile  

PostPosted: 23 May 2012, 18:44 
Site Admin

Igor wrote:
Prema zakonu vjerojatnosti,vrlo je mala mogućnost da budu izvučeni samo brojevi 78xx,a nijedan broj 77xx.Kao da ovi zadnji nisu ni bili u bubnju.

Osobno iskustvo - na tombolama sam zadnju nagradu dobio 1983! - ili sam pehista ili me sreća zaobilazi u velikom luku! Čudno ili ne - nek je zdravlja i veselja u zajedničkom hobiju! :D

Profile  

PostPosted: 23 May 2012, 19:01 

Ne žalim se ja što nisam izvučen (kao i većina ostalih) samo je činjenica da su djeca uzimala listiće odozgora, dakle zadnje kupljene... :whistle:

Profile  

PostPosted: 23 May 2012, 19:14 
Site Admin

1Borna wrote:
Ne žalim se ja što nisam izvučen (kao i većina ostalih) samo je činjenica da su djeca uzimala listiće odozgora, dakle zadnje kupljene... :whistle:

..kako bi skratili jalova prigovaranja, predlažem da sve " nevjerne Tome" dođu u Klub i pogledaju video zapis sa izvlačenja nagrada! :geek:

Predlažem također da se svi forumaši čalnovi KŽMZ-a aktivno uključe u organizaciju i realizaciju susreta u 24. studenog 2012. godine, kako bi se ovakve i slične insunijacije izbjegle! 8-)

Profile  

PostPosted: 23 May 2012, 19:45 

@ Zašto otac i sin i opet nisu ništa dobili na lutriji ?

Zato jer je lutrija, pa ništa nije sigurno...
Ima nas koji puno duže igramo, pa još uvijek nismo ništa dobili :whistle:

@Zato jer su kupili samo jedan listić, a trebali su barem dva (x10, i to u razna vremena) :liar: /fakat je da su izvučeni uglavnom listići kupljeni među zadnjima, miješanje nije bilo dobro izvedeno!/ :naughty:

Apsolutno bezveze...
Miješao je član KŽMZ-a bez gledanja a izvlačile curice.
Pokušajte to namjestiti... :clap: :clap: :clap:

@Prema zakonu vjerojatnosti,vrlo je mala mogućnost da budu izvučeni samo brojevi 78xx,a nijedan broj 77xx.Kao da ovi zadnji nisu ni bili u bubnju.

Naprotiv! Prema zakonu vjerojatnosti, svako izvlačenje je apsolutno nezavisan događaj.
Dakle, mogu biti izvučeni bilo koji brojevi, uključivši i jedne za drugima.
To je vječna zabluda - kao loto ili rulet. Nema pamćenje pa sada nešto mora biti jer je nešto bilo!
Provjerite... ;)

@..kako bi skratili jalova prigovaranja, predlažem da sve " nevjerne Tome" dođu u Klub i pogledaju video zapis sa izvlačenja nagrada! :geek:

:handgestures-thumbup:
Nekako bi bilo logično barem biti prisutan ili pogledati kako je to bilo napravljeno, prije ikakvih komentara... :think:

@ ...svi forumaši čalnovi KŽMZ-a aktivno uključe u organizaciju i realizaciju susreta ...

:clap: :clap: :clap:
A svakako bi bilo lijepo da oni koji imaju prodaju, čak i ako ih je i više odjednom, sudjeluju u pripremanju/raspremanju prodajnog prostora - a ne da dolaze na
sve gotovo što su im drugi (obično uvijek isti) pripremili.
Ono, kad već ostvaruju financijsku korist, moglo bi se ipak malo klubu pomoći... :geek:

Profile  

PostPosted: 23 May 2012, 20:14 

Ostavite se lutrije jer i moje su bile 77xx i nisam dobio pa nije bed ;)
Ali,danas sam dobio od jednog profesora u mojoj školi nešto jako zanimljivo i vezano je za KŽMZ i njegove članove zato to postavljam
u ovoj temi D-)

Image

Image

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1665 posts ]  Go to page Previous  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 167  Next

All times are UTC + 1 hour