It is currently 22 Nov 2024, 08:27

All times are UTC + 1 hour

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1665 posts ]  Go to page Previous  1 ... 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156 ... 167  Next
  Previous topic | Next topic 
Author Message
 Post subject: Re: KŽMZ
PostPosted: 05 Apr 2015, 16:45 

Stanley nisi više najmlađi jer ja sam od 31.3 službeno najmlađi član kluba. :BEE-:

Sa svime do sada pročitanim u potpunosti se slažem sa Vama. :COL

Nažalost upravu ne mogu komentirati jer nisam dovoljno dugo član da bih je mogao usporediti sa prijašnjim čelništvom kluba.

Humanitarna akcija je pun pogodak (duh Božića) i iako ću zvučati bezobrazno mislim da oni koji nisu sudjelovali u toj prekrasnoj akciji nemaju je pravo kritizirati. :BLACK-:

Neki članovi upravnog odbora nisu bili informirani što me iznenadilo s obzirom na angažman iz inozemstva. Čovjek koji je došao na tu genijalnu ideju je stvarno bio maksimalno korektan. D-)

Meni je najbitnije da klub funkcionira po zakonu i da smo u plusu sa financijama. Kad imamo takve temelje onda nas šačica složnih ljudi već može napraviti ozbiljne stvari.
:WR :digg :EL prugica :text-coolphotos: :obscene-drinkingcheers: :obscene-drinkingdrunk: :happy-smileyflower:

Profile  

PostPosted: 06 Apr 2015, 08:59 
Site Admin

Pored svih sjajnih rezultata - prema izvještaju na skupštini, spadamo gotovo u sam vrh aktivnih klubova u Zagrebu ali i šire.
Naravno da ti rezultati nisu pali s neba nego je netko to morao odraditi, organizacijski, tehnički, medijski...
Kako vrijeme brzo prolazi- tako se i brzo zaboravlja, angažman male jezgre članova i probleme koje su pratili projekt izložbe. U sjeni su ostali nečlanovi kluba koji su dali izravnu i neizravnu pomoć pri realizaciji. Neki na skupštini nisu ni spomenuti - jer ipak je već skoro godinu dana prošlo.
Pod pojmom redovne skupštine osim lijepih riječi dakako bi trebalo prokomentirati i probleme s kojima smo se susretali ili se i dalje susrećemo - postaje nepisano pravilo da se takve rasprave zanemaruju. Velik dio članova osim na skupštini gotovo da i ne dolazi u klub, ne uključuje se u radne djelove realizacija događaja, ne registrira radove na maketama, zadovoljava se pojmom da je član - na skupštini s pravom na prigovor ali i bez obaveza da se prema intelektualnim, menatlnim, fizičkim ili interesenim sposobnostima uključi u aktivni rad!
Pokušaj da se u sklopu usklađivanja statuta prema zakonu o udrugama, unesu i neke izmjene o članstvu većinom su odbijeni. Za nadati se je da većina koja se zalaže po staroj uzrečici "ne talasaj" snaći volje i želje da klub ipak ne stagnira, prepoznati brojne slabosti koje prate i uložiti napore i konsolidira svoje redove u cilju napredka.
Unatoč dostupnim mogućnostima, praćenje i podrška interaktivnoj komunikaciji među članovima KŽMZ-a na ovom forumu je vrlo skromna, moglo bi se reći pasivna ili ignorirajuća. Ali i prema službenim stranicama KŽMZ-a, gdje podaci dolaze vrlo rijetko i šturo. U današnje vrijeme računala,tableta i pametnih telefona izrazito atipična pojava! Nadam se da će novi urednik web stranice imati više uspjeha.
Ponovno aktiviranje računala u klubu, nadanje da ćemo napokon klub modernizirati vizualnom tehnikom, omogućiti će da se osim sadržaja bogate DVD-teke, prate i novosti preko internetskih društvenih mreža, kod nas ali i u svijetu.
Moglo bi se kao i o svakoj asocijaciji pisati danima.
Klub je dobar - koliko su i članovi u njemu! Aktivni ili pasivni!
Do slijedeće skupštine će se ionako pola toga zaboraviti....

Profile  

PostPosted: 06 Apr 2015, 09:31 

Koliko sam skuzio po pisanju nista se nije promijenilo u ove 2 i pol godine kolko sam u Kanadi :BORED

Opet imamo istu grupicu clanova koji daju svoj doprinos i svoje vrijeme za rad u klubu te za pripremanje izlozbi kao i za raspremanje istih

A znam da su isti po vasim slikama i tekstovima koje rado i redovito pratim te vam na tome puno zahvaljujem :clap:

Ja sam se vec trebao vratit al eto upalo jos posla koji nije za odbacit pa kad to zavrsim vidimo se opet sta jedva cekam :greetings-wavegreen:

Profile  

PostPosted: 07 Apr 2015, 20:47 

Daco wrote:
Pored svih sjajnih rezultata - prema izvještaju na skupštini, spadamo gotovo u sam vrh aktivnih klubova u Zagrebu ali i šire.
Naravno da ti rezultati nisu pali s neba nego je netko to morao odraditi, organizacijski, tehnički, medijski...
Kako vrijeme brzo prolazi- tako se i brzo zaboravlja, angažman male jezgre članova i probleme koje su pratili projekt izložbe. U sjeni su ostali nečlanovi kluba koji su dali izravnu i neizravnu pomoć pri realizaciji. Neki na skupštini nisu ni spomenuti - jer ipak je već skoro godinu dana prošlo.
Pod pojmom redovne skupštine osim lijepih riječi dakako bi trebalo prokomentirati i probleme s kojima smo se susretali ili se i dalje susrećemo - postaje nepisano pravilo da se takve rasprave zanemaruju. Velik dio članova osim na skupštini gotovo da i ne dolazi u klub, ne uključuje se u radne djelove realizacija događaja, ne registrira radove na maketama, zadovoljava se pojmom da je član - na skupštini s pravom na prigovor ali i bez obaveza da se prema intelektualnim, menatlnim, fizičkim ili interesenim sposobnostima uključi u aktivni rad!
Pokušaj da se u sklopu usklađivanja statuta prema zakonu o udrugama, unesu i neke izmjene o članstvu većinom su odbijeni. Za nadati se je da većina koja se zalaže po staroj uzrečici "ne talasaj" snaći volje i želje da klub ipak ne stagnira, prepoznati brojne slabosti koje prate i uložiti napore i konsolidira svoje redove u cilju napredka.
Unatoč dostupnim mogućnostima, praćenje i podrška interaktivnoj komunikaciji među članovima KŽMZ-a na ovom forumu je vrlo skromna, moglo bi se reći pasivna ili ignorirajuća. Ali i prema službenim stranicama KŽMZ-a, gdje podaci dolaze vrlo rijetko i šturo. U današnje vrijeme računala,tableta i pametnih telefona izrazito atipična pojava! Nadam se da će novi urednik web stranice imati više uspjeha.
Ponovno aktiviranje računala u klubu, nadanje da ćemo napokon klub modernizirati vizualnom tehnikom, omogućiti će da se osim sadržaja bogate DVD-teke, prate i novosti preko internetskih društvenih mreža, kod nas ali i u svijetu.
Moglo bi se kao i o svakoj asocijaciji pisati danima.
Klub je dobar - koliko su i članovi u njemu! Aktivni ili pasivni!
Do slijedeće skupštine će se ionako pola toga zaboraviti....

Dragec :B

Profile  

PostPosted: 07 Apr 2015, 21:47 

To je tako... :roll:
Ne sekiram se više uopće, jer se malo toga može promijeniti.

No vrijeme je predragocjeno, pa ću ga ubuduće pokušati trošiti na bitno.

U 5 koraka, meni to izgleda otprilike ovako:

Malo druženja na ovom forumu sa dragim ljudima i vrsnim modelarima,
malo rada sa/po modelima,
malo vožnji modela koji prekrasno izgledaju i zvuče,
malo skitanja po burzama/raznim oazama modelarstva
i malo uživanja u pravim vlakovima na bajkovitim lokacijama...

... i meni dosta! :dance:

:obscene-drinkingcheers:

Profile  

PostPosted: 08 Apr 2015, 22:28 
Site Admin

Attachment:
zz 1003705_589180867792270_1927794236_n_resize.jpg
zz 1003705_589180867792270_1927794236_n_resize.jpg [ 127.04 KiB | Viewed 4688 times ]

Attachment:
zz kzmz 150408 dstanicic - 0016_resize.jpg
zz kzmz 150408 dstanicic - 0016_resize.jpg [ 335.73 KiB | Viewed 4688 times ]

Profile  

PostPosted: 09 Apr 2015, 08:36 

Čestitam klubu na novom telkaču :text-bravo:
Naravno sve pohvale i Daci koji nam je odabrao ovaj predivni model suvremenog televizora,
uz sve teške i zahtjevne uvjete koje je klub tražio, postavio i napravio...
Daco nam je nakon ove akcije zaslužio dva tjedna toplica i izlet na Tauernbahn... ;)

Profile  

PostPosted: 09 Apr 2015, 08:41 

H0modelar wrote:
To je tako... :roll:
Ne sekiram se više uopće, jer se malo toga može promijeniti.

No vrijeme je predragocjeno, pa ću ga ubuduće pokušati trošiti na bitno.

U 5 koraka, meni to izgleda otprilike ovako:

Malo druženja na ovom forumu sa dragim ljudima i vrsnim modelarima,
malo rada sa/po modelima,
malo vožnji modela koji prekrasno izgledaju i zvuče,
malo skitanja po burzama/raznim oazama modelarstva
i malo uživanja u pravim vlakovima na bajkovitim lokacijama...

... i meni dosta! :dance:

:obscene-drinkingcheers:

Daco primjeni ovaj savjet momentalno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Profile  

PostPosted: 10 Apr 2015, 19:15 

Ja sam pred dobrih 35-6 godina prestao dolaziti u klub, što zbog nekih ljudi u vodstvu kluba i njihovih postupaka što zbog
braka, dolaska djece, novog posla i nove zanimacije sa automobilima.
Modelarski crv u meni nije umro, samo je tinjao dugi niz godina. Pred 4 godine me unukovo oduševljenje potaknulo da se
ponovno počnem igrati i napravim mu (i sebi naravno) maketicu pa sam počeo i ponovo zalaziti u klub.
Nažalost ubrzo sam shvatio da u tome društvu postoji nekoliko skupina sa različitim interesima, a prijatelje iz prošlosti imam
u svim skupinama. Bilo kako da se angažiram morao bih se opredjeliti i da nekima razići a to ne želim pa sam odlučio do
dalnjega ostati izvan toga!(i kluba)
Prigodnim prilikama kao i do sada pomagat ću i sudjelovati u nekim akcijama koliko budem mogao, povremeno ću dolaziti
pogledati što je novoga u klubu i slikati. Uostalom, uskoro namjeravam početi raditi svoje zadnje makete (na moru i u Zagrebu)
pa neću imati baš vremena.
Lijepi pozdrav svim ljudima dobrih namjera i želja!

Profile  

PostPosted: 15 Apr 2015, 06:00 

Kad već spominjemo dobre namjere - a ja bih dodao i dobru atmosferu - evo nekoliko zapisa iz jučerašnjeg druženja u Klubu.

Jedna simpatična railfanovska obitelj:

Image

Malo se i vozilo:

Image

Image

Klub je dobio novi TV:

Image

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1665 posts ]  Go to page Previous  1 ... 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156 ... 167  Next

All times are UTC + 1 hour